ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Текстил и кожа Текстил - памучни тъкани Платекс
Платекс
Платекс
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Текстил и кожа / Текстил - памучни тъкани
населено място: Габрово - област / Община Дряново
Адрес: гр. Дряново, ул. Бачо Киро 13
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ОТСТЪПКА КАРТА

Платекс - ПРОИЗВОДСТВО МАТРАЦИ И ТОП МАТРАЦИ ГАБРОВО

Платекс АД е специализирана фирма за в производството на памучни и тип памучни тъкани, като сатен, хасе и изделия от тях в град Дряново. Фирмата предлага работни, медицински облекла и моторни легла.

Производство памучни тъкани от Платекс Дряново

Платекс АД е специализирано дружество за производство на памучни, тип памучни тъкани и изделия от тях. Фирмата притежава 70 годишна история в областта на текстила и влагаме своя дългогодишен опит и знания за осигуряване на подходящи суровини и тяхната преработката с цел постигане на необходимото качество при най-конкурентни цени. Контролът във всеки технологичен процес, от суровините до реализирането на крайното изделие, е гаранция за качество на достъпна цена. Артикулите, произведени във фирмата, се продават в Италия, Германия, Скандинавия, САЩ.

Богатото асортиментно разнообразие на предлаганите готови изделия и тъкани са предназначени най-вече за: калъфи за матраци, работно, медицинско облекло и спално бельо. Изключителното високо качество на нашите продукти и точността по отношение на условията и срока на доставка са основните приоритети в пласментната и производствената политика на Платекс АД.

Производство на сатенени тъкани от Платекс Дряново

Фирма Платекс АД извършва производство на сатенени тъкани. Сатенът е вид тъкан, характеризираща се с лъскава  лицева и матова обратна страна. Сатен, също така е името на специфичната техника използвана за сплитането на тази тъкан. Поради своята изключителна гладкост, сатенът е най-често използвана материя за производство на облекло, като бельо и нощници, както и на дамаски и спални комплекти. Тъй като пада тежко и красиво, е предпочитана тъкан и за сватбено, бално облекло и вратовръзки.

Работно и медицинско облекло от Платекс Дряново

Платекс АД предлага работно и медицинско облекло с високо качество на достъпни цени. При закупуване на по-голям брой предлагаме отстъпка. Нашият продуктов каталог, предлага широка гама от: стандартно облекло, цветно и бяло работно облекло, медицинско облекло, облекло подходящо за охрана. Нашата цел е да задоволим изцяло желанията и нуждите на нашите клиенти, като им предложим артикули с гаранция за високо качество.

Производство на хасе от Платекс Дряново

Платекс АД извършва производство на хасе. Поради своя опростен начин на изработка, хасето е ценово ориентирана материя за производство на спално бельо. Ако е тъканта е изработена изцяло от памук, няма да запарва Вашето тяло. Хасе може да бъде смес от 50% памук и 50% полиестер, 100% памук, или смес от други тъкани във всякакво съотношение. Той има средно тегло, материята е твърда и гладка, без блясък.

Моторни легла от Платекс

Фирма Платекс предлага разнообразие от моторни легла, концепция базирана по идея от скандинавски моторни легла, които са най-добрите примери за легла с недостижим лукс и комфорт, създадени от материали с изключително високо качество и същевременно със семпли и изчистени линии. Моторните легла които предлагаме разполагат с дистанционно управление, с помощта на което може да заемете най-удобната поза за вас.

Моторните легла се състоят от четири части: основна част с моторен механизъм, тапицирана табла, топ матрак с мемори пяна и матрак с пълнеж латекс. 

Ключови думи:
производство памучни тъкани Габрово, производство сатенени тъкани Габрово, моторни легла Габрово, работно облекло Габрово, медицинско облекло Габрово, производство сурова тъкан Габрово, поизводство рпамучни смеси Дряново,ПРОИЗВОДСТВО ТОП МАТРАЦИ,ПРОИЗВОДСТВО МАТРАЦИ,ПРОИЗВОДСТВО МОТОРНИ ЛЕГЛА
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 10142 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории