ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Медицински центрове ПЛАСТИЧНА ХИРУРГИЯ доктор АНГЕЛ ЕНЧЕВ
ПЛАСТИЧНА ХИРУРГИЯ доктор АНГЕЛ ЕНЧЕВ
ПЛАСТИЧНА ХИРУРГИЯ доктор АНГЕЛ ЕНЧЕВ
ДЕЙНОСТИ
Хирургия на гърди
Хирургия на тяло
Хирургия на лице
дейност: Медицина и здравеопазване / Медицински центрове
населено място: град София / Иван Вазов
Адрес: бул. Витоша 192
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ВИП УСЛУГИ КАРТА

ПЛАСТИЧНА ХИРУРГИЯ доктор АНГЕЛ ЕНЧЕВ - Клиника за пластична и реконструктивна хирургия в София

Д-р Ангел Енчев е специалист в областта на пластичната хирургия. В своята клиника, той извършва над 30 вида пластични операции, естетични и реконструктивни интервенции на лице и тяло.

Клиника за пластична хирургия на Доктор Ангел Енчев в град София

Доктор Ангел Енчев е основател на Клиника по пластична хирургия – Symetria  Corporis Clinic (S'C'C). Тя се намира в град София, на бул. Витоша 192. В клиниката се извършват над 30 вида пластични операции, естетични и реконструктивни интервенции на лице и тяло.

Доктор Енчев е специалист по пластична хирургия, както и хирургия при наднормено тегло. В своята работа, той използва съвременни иновативни техники и висококачествени материали и медикаменти. Поставяните от Доктор Енчев силиконови импланти за уголемяване на бюст са последно поколение. Те са издръжливи и се доближават по усещане и визия до истинските гърди. Освен корекции на бюста Доктор Ангел Енчев се е специализирал в оперативните методи за борба с наднорменото тегло.

В Клиниката по пластична хирургия Symetria  Corporis Clinic се извършват и ботокс терапии, мезотерапия, поставяне на хиалуронова киселина и други козметични и естетични интервенции.

Пластични операции от Доктор Ангел Енчев в град София

Доктор Ангел Енчев извършва над 30 вида пластични операции в клиниката си в град София. Той е висококвалифициран хирург с богат професионален опит и си е спечелил репутацията на един от най-добрите пластични хирурзи в страната. Доказателство за това е и дългият списък от известни личности, които са негови клиенти.

Може да се обърнете към Доктор Ангел Енчев за:

  • уголемяване, повдигане, на гърди
  • пластика на корема
  • липосукция
  • пластика на нос (ринопластика), лице (фейслифт), клепачи (блефаропластика), ухо и ръце
  • корекция на бедра и седалище
  • пластични операции при наднормено тегло
  • пластични операции на половите органи

Естетични операции от Доктор Ангел Енчев в град София

Доктор Ангел Енчев предлага на своите клиенти и естетични операции свързани с поставянето на ботокс и хиалуронова киселина.

Ботулиновият токсин (ботокса), се използва главно за изглаждането на бръчки. Той се синтезира от специфичен вид бактерии, наречени Clostridium Botulinum. Инжектира се директно в мускулите и предизвиква тяхната релаксация и изглаждане на повърхностния слой кожа. Действието му може да продължи до осем месеца, като с намаляване активността на токсина се възстановява и видът на бръчките, до степен близка на първоначалния вид.

Като алтернатива на ботокса Доктор Ангел Енчев препоръчва процедурите с естествената хиалуронова киселина. Тя възвръща блясъка на кожата и изпълва бръчките по лицето. Процедурата по нейното поставяне е напълно безопастна и изключително лека. Процесът на инжектиране трае 15-20 минути, а резултатите са незабавни. Продължителността на действие на хиалуронова киселина е свързана с възрастта, областта на инжектирането, количество инжектиран продукт, начина на живот и здравословно състояние на пациента. Обикновено периода е около 1 година.

Ключови думи:
ринопластика София, абдоминопластика София, липосукция София, пластика клепачи София, уголемяване гърди София Център, хирургия гърди София, хирургия тяло София, хирургия лице Център София, корекции наднормено тегло София, лечение разширени вени София, пластични операции София, пластична хирургия София, клиника пластична хирургия София, естетични операции София, смяна пол София, коремна пластика София, уголемяване бюст София, Доктор Ангел Енчев, удължаване крака Център София, повдигане гърди Център София, удължаване пенис София, полова хирургия София, инжектиране ботокс София, инжектиране хиалуронова киселина София, doktor angel enchev, simetria corporis clinic
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 13025 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории