ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Суровини и материали Пиротехника и фойерверки ПИРО СВЯТ
ПИРО СВЯТ
ПИРО СВЯТ
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Суровини и материали / Пиротехника и фойерверки
населено място: град София / Илиянци
Адрес: Стоков базар Илиянци , магазин 1058
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПАРТНЬОРИ КАРТА

ПИРО СВЯТ - Декорации и украса за Вашето парти в София

ПИРО СВЯТ предлага богат асортимент парти артикули-балони,пиротехнически изделия и други в София.Фирмата организира празнични украси и пирошоу за различни поводи-сватби,рождени,именни дни,кръщенета и частни партита.

Пиро Свят е фирма която предлага парти артикули и балони за кръщенета,сватбени тържества,именни дни,частни партита и рожденни дни.

Украсата с балони на Вашата сватба ще допринесе много настроение и празничност във Вашият ден. Разнообразието от цветове и големини балони и възможността за създаване на различни форми ще създадат уникална декорация и украса в сватбеният салон.

За Вас Пиро Свят пълни балон с хелий.Балоните с хелий също могат да се използват за украси за рожденни дни, партита,сватби и много други поводи.С този вид балони се постигат интересни ефекти.В зависимост от вашите желание се договарят типовете и количество балони,проекта за парти декорация и украса и други детайли.

В нашият каталог с балони ще намерите балони под формата на сърце,фигурални щамповани,балони за моделиране и украса, балони пастел,латекс и металик,както и други парти балони и аксесоари за тях.

Парти артикулите които предлагаме за украсата на избраното от вас помещение и по случай Вашият празник са парти надписи,чашки,покривки,чинийки,конфети,флагове,свирки,шапки,бенгалски огън и още много други които ще допренесат за Вашето настроение.

За завършване на един незабравим празник ние ще се погрижим да организираме заря.Този спектакъл се осъществява от екип с високо професионално ниво и голям опит.За осъществяването му е необходимо договаряне на проект,според конкретното място и хората.Освен това можем да ви предложим и други интересни пиро артикули:сценични фонтани и водопади,римски свещи,ракети,вулкани и други интересни фойерверки.

Ключови думи:
продажба парти артикули София,продажба балони Илиянци,продажба пиротехнически изделия Илиянци,празнични украси София,декорации партита София,пирошоу София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 8472 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории