ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Транспорт и спедиция Транспортни услуги Пир Импекс
Пир Импекс
Пир Импекс
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Транспорт и спедиция / Транспортни услуги
населено място: град Стара Загора / Три Чучура
Адрес: бл.62 , срещу блока
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ДЕЙНОСТИ КАРТА

Пир Импекс - Транспортни услуги в Стара Загора, кв Чучура

Фирма Пир Импекс е специализирана в транспортните услуги в Стара Загора. Дружеството предлага товарни и пътнически превози в страната и чужбина. Фирмата разполага с богат автопарк.

Пир Импекс е фирма с основна дейност транспортни услуги. Ние предлагаме пътнически и товарни превози в страната и извън нея. Допълнителна дейност която извършваме е изкопи със специално оборудване и технка.Компанията ни разполага с богат автопарк които се състои от 13 товарни автомобила и 21 автобуса.

Товарните автомобили са оборудвани с бордови и самосвални полуремаркета извършващи превоз на товари с чужбина и страната ни. Автобусите са оборудвани с DVD система, хладилник, климатична инсталация, локално осветление, кафе машина, радио, монитори, тоалетна и  анатомични седалки.

Фирмата ни притежава 2 гаражни площи и авторемонтна в село Могила. В авторемонтната база се извършва ремонт и поддръжка на техниката. 

Пир Импекс притежава лиценз за осъществяване на превози на товари и пътници съгласно изискванията на европейското и българското законодателство. 

Ние Ви  предлагаме доставака на вашата стока до и от всяка точка на света във възможно най-кратък срок и на конкурентни цени. В допълнение предлагаме и изготвя цялостна организация по доставка и всякакъв вид застраховка.

Широкият спектър на дейности, съчетан с дългият ни професионален опит ни дават самочувствието и увереността, че предлаганите от нас услуги са на конкурентни цени и с високо качество.

Ключови думи:
Транспортни услуги Стара Загора, превоз пътници страната Стара Загора, превоз пътници чужбина Стара Загора, товарни превози страната Стара Загора, товарни превози чужбина Стара Загора, извършване превози Стара загора
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 6985 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории