ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Професионални гимназии ПГТТ Христо Ботев град Смолян
ПГТТ Христо Ботев град Смолян
ПГТТ Христо Ботев град Смолян
ОБУЧЕНИЕ
Специалности
дейност: Наука, образование / Професионални гимназии
населено място: град Смолян / Нов Център
Адрес: ул. Тракия 15
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПРИЕМ КАРТА

ПГТТ Христо Ботев град Смолян - Професионална гимназия по техника и технологии в Смолян

ПГТТ Христо Ботев е гимназия по техника и технологии в град Смолян. Приемът е след 8 клас в специалностите: Автотранспортна техника, Компютърна техника и технологии, Електрообзавеждане на производството.

Професионална гимназия по техника и технологии Христо Ботев в град Смолян обучава ученици от 9-12 клас. Специалностите които предлагаме с прием след 8 клас са: промишлена електроника, електрообзавеждане на производството, компютърна техника и технологии и автотранспортна техника.

В учебното ни заведение се обучават над 200 ученика в десет паралелки от 22 преподавателя. Нашите възпитаници са изпълнени любов към родното училище и науката. Всички те свързват живота си с нашата гимназия по един или друг начини, защото тя е неповторима и единствена.

Материално състояние на гимназията включва множество кабинети, спортна база, 4 компютърни зали с непрекъснат достъп до Интернет и съвременна компютърна техника, кабинети по специалните предмети, работилници, лаборатории и всичко това в една Хубава  учебна сграда.

ПГТТ Христо Ботев е доказано училище със реализиращи идеи и съвременни виждания, с училищно знаме изработено и проектирано от учениците, със собствено лого и модерно оборудвана фитнес зала.

Ръководството на училище се гордее с постиженията на своите възпитаници на областни състезания по технология, конструиране и моделиране на облеклото, регионални състезания по автотранспортна техника, както и на ученически игри по тени на маса, футбол, хандбал и други.

Ключови думи:
Професионална гимназия техника технологии Смолян, професионална гимназия Смолян, специалност автотранспортна техника Смолян, специалност компютърна техника технологии Смолян, специалност електрообзавеждане на производство Смолян, специалност шивачество Смолян, прием ПГТТ Христо Ботев град Смолян
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 10194 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории