ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Професионални гимназии ПГ по транспорт София
ПГ по транспорт София
ПГ по транспорт София
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Професионални гимназии
населено място: град София / Дружба 1
Адрес: ул. Мюнхен 12
Телефони: *4636
E-mail: използвай бутона изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС СЪТРУДНИЧЕСТВО КАРТА

ПГ по транспорт София - Професионална гимназия по транспорт в София

ПГТ София предлага прием след 7 и 8 клас в специалностите: Автомобилна мехатроника, Автотранспортна техника, Електрообзавеждане на транспортна техника и Техник по транспортната техника.

История и развитие на Професионална гимназия по транспорт град София

Професионална гимназия по транспорт град София е основана през 1949 година. За периода от създаването на учебното заведение сме обучили и възпитали над 15 хиляди девойки и младежи. Екипът преподаватели в ПТГ София са висококвалифицирани педагози, предпочитани и търсени от автосервизи, транспортни фирми и предприятия.

Материална база Професионална гимназия по транспорт град София

Професионална гимназия по транспорт град София разполага с модерна материално-техническа база – осем броя лаборатории и работилници за обучение по специалните предмети, добре оборудвани кабинети, учебен полигон, компютърни кабинети с интернет, физкултурен салон, библиотека, видео зала, бюфет за закуски и медицински кабинет.

Професионална гимназия по транспорт в София

В часовете по учебна практика, възпитаниците на Професионална гимназия по транспорт, придобиват практически умения, сръчност и опит в монтажно - демонтажна работа, регулиране, диагностициране, центровка и други знания по техническото обслужване и ремонта на автомобила. В часовете по кормилна практика, ние учим учениците да бъдат отговорни за своите действия и поведение, успешно да се справят с възникнали пътнотранспортни ситуации и да овладяват майсторството да управляват автомобила. Общообразователната подготовка е насочена към повишаване общата култура и знанията на възпитаниците, като нашата цел е успешно полагане на Държавни зрелостни изпити и успешна реализация за в бъдеще.

Прием след 7 и 8 клас в Професионална гимназия по транспорт София

За учениците след завършен 7 клас предлагаме специалност Автотранспортна техника и Автомобилна мехатроника със срок на обучение 5 години. След положени изпити от външно оценяване и изучаване на английски език. Завършилите тази паралелка получават професия Техник по транспортна техника. В специалност Автотранспортна техника, интензивно се изучава Английски език.

Приемът след 8 клас е по документ, а продължителността на обучението е 4 години. Специалностите, предлагани за учениците след 8 клас са: Автомобилна мехатроника, Автотранспортна техника 2ра и 3та степен. Гимназията извършва прием и във вечерни форми на обучение по същите две специалности. Всички ученици, завършили успешно в ПГТ София, получават диплома за средно образование, свидетелство за професионална квалификация и безплатен курс за Свидетелство за управление на МПС, категория В.

Обучение в Професионална гимназия по транспорт София

Завършилите в професионална гимназия по транспорт град София, получават: Свидетелство за професионална квалификация - II и III квалификационна степен, Диплома за завършено средно образование, Свидетелство за управление на МПС, категория В.

Ключови думи:
гимназия техник автотранспортна техника София, специалност автомобилна мехатроника София, паралека автотранспортна техника София, Електрообзавеждане транспортна техника София, специалност техник транспортна техника София, автомобилна техника София, автомобилна мехатроника София, електрообзавеждане транспортна техника София, техник транспортна техника София, ПГТ София, ПГ по транспорт София, ПГ София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7875 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории