ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Професионални гимназии ПГТ Иван Марангозов Априлци
ПГТ Иван Марангозов Априлци
ПГТ Иван Марангозов Априлци
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Професионални гимназии
населено място: Ловеч - област / Община Априлци
Адрес: гр. Априлци , ул. Отдих 4
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ФИНАНСИРАНЕ КАРТА

ПГТ Иван Марангозов Априлци - Професионална гимназия по туризъм в Априлци

ПГТ Иван Марангозов е професионална гимназия по туризъм в Априлци. Обучението е по производство и обслужване в заведения за хранене и развлечения.

Професионална гимназия по туризъм Иван Марангозов град Априлци обучава ученици от 9-12 клас, по специалности в областта на туризма. Ние предлагаме по специалност Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения.

Професионална гимназия по туризъм Иван Марангозов град Априлци

ПГТ Иван Марангозов Априлци предлага на своите възпитаници: столово хранене, безплатно общежитие, осигурен транспорт, компютърен кабинет, фитнес зала, модерна база и работни места, където учениците на гимназията да работят в свободното си време. На учениците се осигуряват знания за практическа и професионална подготовка, както и задължителен ресурс от комуникативни умения и чуждоезикови знания. Обучението на ученици се провежда в специализирани кабинети по практика и теория от квалифицирани преподаватели.

Производство и обслужване в заведения от ПГТ Иван Марангозов Априлци

Професионална гимназия по туризъм обучава ученици в специалност Производство и обслужване в заведения. Срокът на обучение е с продължителност 4 години, а завършилите тази паралелка, получават професия Ресторантьор. Придобитите теоретични знания се затвърждават в часовете по производствена и учебна практика по технохимичен контрол, барманство и сервиране. Придобитите теоретични знания се затвърждават в часовете по учебна и производствена практика по сервиране и барманство и технохимичен контрол. Успешно завършилите се реализират като бармани и сервитьори в реномирани ресторанти и заведения, както в страната, така и извън нея. Те могат да работят като управители на снекбар, ресторант, заведение за обществено хранене, главен готвач, салонен управител и други търсени и печеливши длъжности.

Общообразователна подготовка в ПГТ Иван Марангозов Априлци

Общообразователната подготовка в Професионална гимназия по туризъм Иван Марангозов включва: чужди езици, български език и литература, математика и информатика, Обществени науки ( история и цивилизация, психология и логика, философия, география и икономика, свят и личност, етика и право ), Природни науки ( физика и астрономия, биология и здравно образование, химия и опазване на околната среда ) и Физическо възпитание и спорт.

Ключови думи:
Професионална гимназия туризъм Априлци, професионална гимназия, Априлци, специалност производство обслужване заведения хранене развлечения Априлци, паралелка туризъм Априлци
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 3815 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории