ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Професионални гимназии ПГТ Алеко Константинов Банкя
ПГТ Алеко Константинов Банкя
ПГТ Алеко Константинов Банкя
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Професионални гимназии
населено място: град София / Банкя
Адрес: гр. Банкя , ул. Ал.Стамболийски 13
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПРИЕМ КАРТА

ПГТ Алеко Константинов Банкя - Професионална гимназия по туризъм в Банкя

ПГТ Алеко Константинов град Банкя предлага специалностите: Кетеринг, Организация на хотелиерството, Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения.

Професионална гимназия по туризъм в град Банкя обучава ученици от 8-12 клас. В учебното заведение се изучават специалностите: Кетеринг, Организация на хотелиерството, Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения.

Специалност Кетъринг в ПГТ Алеко Константинов Банкя

ПГТ Алеко Константинов град Банкя предлагана на учениците след завършен седми клас – специалност Кетъринг. Желаещите да изучават тази специалност, полагат изпит ( тест ) по БЕЛ и математика. Балообразуващи оценки за тази паралелка са: оценките по химия и математика от удостоверението за завършен 7 клас, оценката от изпита по БЕЛ и утроена оценка от изпита по математика. Завършилите специалност Кетъринг, получават професия Ресторантьор. Кетъринг не е само осигуряване напитки и храни, а полагане на грижа, обслужване, доставяне, задоволяване и старание. Кетъринг е осъществяване и подготвяне на конференции, вечери, коктейли и тържества, организиране на мероприятия и събития.

Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения

Специалност Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения в ПГТ Алеко Константинов град Банкя е с прием след седми клас. Учениците, избрали да изучават тази специалност, след успешно завършване, получават професия Ресторантьор. Специалност Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения е с срок на обучение 5 години. Приемът е чрез конкурс с полагане приемни изпити по: математика и БЕЛ. Приемният балът се образува като сбор от оценките по химия и математика от удостоверението за завършен 7 клас, утроена оценка от изпита по математика и оценката по БЕЛ.

Специалност Организация на хотелиерството в ПГТ Алеко Константинов 

Организация на хотелиерството е специалност, предлагана в ПГТ Алеко Константинов град Банкя. Избралите да изучават тази специалност, придобиват професия Хотелиер. Завършилите курса на обучение, който е 5 години, придобиват умения и знания в областта на хотелиерския мениджмънт, овладяват изискванията на клиента от различните работни звена в бизнес центрове, туристическа агенция и хотели. Нашите възпитаници ще могат да организират функционирането на ресторанти и кухни, получават добри комуникативни умения на български и чужд език.

Професионална гимназия по туризъм Алеко Константинов разполага с голям екип квалифицирани преподаватели, добре оборудвани кабинети и класни стаи, два компютърни кабинет с достъп до интернет, фитнес зала и физкултурен салон. Важно място в обучението на нашите ученици, заемат производствените и учебните практики, които се провеждат във фирми, с които учебното заведение е в тясно сътрудничество. След завършването си, учениците се реализират на пазара като готвачи, сервитьори, салонни управители, хотелиери и други специалисти.

Всички ученици, избрали да учат в ПГТ Алеко Константинов, през целият курс на обучение, изучават руски, немски, френски и английски език. Ръководството, заедно с учениците, редовно взимат участия в международни и национални проекти и заемат призови места на национални и регионални състезания.

Професионална гимназия по туризъм Алеко Константинов е учебно заведение в Столична община, град Банкя. Учебното заведение предлага обучение по специалностите: кетъринг, производство и обслужване в заведенията за хранене, организация на хотелиерството. Институцията е с държавно финансиране, а учебният процес протича в две смени. Директор на ПГТ Алеко Константинов е Божидар Борисов Цветков

Ключови думи:
Специалност Кетъринг Банкя, Професионална гимназия туризъм Банкя, Специалност Организация хотелиерството Банкя, Професионална гимназия Банкя, Чуждоезиково обучение Банкя, Специалности ПГТ Алеко Константинов Банкя
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 11224 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории