ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Професионални гимназии ПГССЛП Карнобат
ПГССЛП Карнобат
ПГССЛП Карнобат
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Професионални гимназии
населено място: Бургас - област / Община Карнобат
Адрес: гр. Карнобат ул. Москва 10
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПРОЕКТИ КАРТА

ПГССЛП Карнобат - Професионална гимназия по селско стопанство и лека промишленост

Професионална гимназия по селско стопанство и лека промишленост град Карнобат предлага специалностите: Лозаровинар, Икономика, Електротехник и Техник на селскостопанска техника.

Професионална гимназия по селско стопанство и лека промишленост град Карнобат обучава ученици от 9-12 клас, като предлага дневна и задочна форма на обучение. Специалностите, предлагани в ПГССЛП Карнобат са: Лозаровинар, Икономика, Електротехник и Техник на селскостопанска техника.

Професионална гимназия по селско стопанство и лека промишленост град Бургас е с над 70 годишна история. Училището е било: Държавно земеделско училище, Комбайнерско училище, Практическо училище за земеделски машини, Професионално машино-тракторно училище и Техникум по механизация на селското стопанство. От 2007 г.  е преименувано на Професионална гимназия по селско стопанство и лека промишленост.

Специалност Лозаровинар в ПГССЛП Карнобат

Професионална гимназия по селско стопанство и лека промишленост град Карнобат предлага специалност Лозаровинар. Приемът е след 8 клас и е с продължителност на обучение 4 години. В тази специалност, Ние учим учениците как да отглеждат лозови насаждения и ги запознаваме със състава на вината, както и с технологичните операции при производството на високоалкохолни напитки и вино. След успешно завършване на специалност Лозаровинар, възпитаниците упражняват професията в частни и държавни земеделски стопанства, фирми, сдружения и кооперации, специализирани в производството на вино и грозде.

Специалност Икономика в ПГССЛП Карнобат

ПГССЛП Карнобат предлага на учениците след завършен 8 клас специалност Икономика. Учениците, избрали специалност икономика, развиват и придобиват знания и умения в областта на икономическото знание. Учебният процес включва практическа и теоретична подготовка, свързана с усвояването на основни икономически практики, правила и зависимости. Професията икономист е социално значима, търсена, добре платена и интересна с възможност за успех в бизнеса.

Специалност Електротехник от ПГССЛП Карнобат

Електротехниката е специалност, даваща възможност на завършилите я да се реализират в различни отрасли на енергетиката и промишлеността. Тя осигурява задълбочени знания и добра общотехническа подготовка по технологии, апарати и електрически машини. Тази професия дава възможност за реализация, във фирми на територията на страната и региона, както и в поделенията на Електроснабдяване и електроразпределение.

Специалност Техник на селскостопанска техника от ПГССЛП Карнобат

Професионална гимназия по селско стопанство и лека промишленост град Карнобат дава възможност на учениците да получат практически умения и теоретични знания за работа, ремонт и поддържане на съвременни машини. Възпитаниците, изучаващи специалност Техник на селскостопанска техника изучават: селскостопански машини, автомобили и трактори, ремонт и диагностика, експлоатация на земеделска техника и работа с машинно-тракторни агрегати. Необходимостта от квалифицирани кадри в това направление гарантира реализацията на завършилите, както в страната, така и в Европейския съюз.

Завършилите в Професионална гимназия по селско стопанство и лека промишленост град Карнобат получават диплома за завършено средно образование, Свидетелство за професионална квалификация по съответната професия, Шофьорска книжка – категории В и Ткт и Правоспособност за управление на верижни и колесни машини– категории Твк и Твк– З.

Ключови думи:
Специалност Лозаровинар Карнобат, Специалност Икономика Карнобат, Специалност Електротехник Карнобат, Специалност Техник селскостопанска техника Карнобат, Професионална гимназия селско стопанство лека промишленост Карнобат, професионална гимназия Карнобат, специалност електрообзавеждане производството Карнобат, паралека земеделско стопанство Карнобат, паралелка лозаровинарство Карнобат, паралелка механизация селското стопанство, паралелка производство облекло текстил Карнобат,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 8267 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории