ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Професионални гимназии ПГССИ Христо Ботев Свиленград
ПГССИ Христо Ботев Свиленград
ПГССИ Христо Ботев Свиленград
СПЕЦИАЛНОСТИ
Обучение по селски туризъм
Обучение по икономика
Обучение по селско стопанство
дейност: Наука, образование / Професионални гимназии
населено място: Хасковo - област / Община Свиленград
Адрес: гр. Свиленград, ул. Александър Стамболийски 13
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ФИНАНСИРАНЕ КАРТА

ПГССИ Христо Ботев Свиленград - Обучение селско стопанство и икономика Свиленград

ПГССИ Христо Ботев е Професионална гимназия в град Свиленград за специализирано обучение по селско стопанство и икономика на ученици от 8 до 12 клас.

Професионална гимназия по селско стопанство и икономика Христо Ботев е учебно заведение в град Свиленград. В гимназията се предлага обучение по специалност в паралелка: Земеделско стопанство, Лозаровинарство, Механизация на селското стопанство, Предприемачество и мениджмънт, Селски туризъм, Аниматор в туризма, Бизнес Администрация, Икономика и мениджмънт, Търговия. Финансирането на институциата е Общинско, а обучението на учениците се извършва на една смяна. Директор на училището е Христина Димова Милушева.

ПГССИ Христо Ботев Свиленград е учебно заведение с богата история и дългогодишни традиции и дава шанс на учениците си да придобият умения и получат знания по икономика, селско стопанство и селски туризъм.

Стратегията, чрез която се развива Професионална гимназия по селско стопанство и икономика Христо Ботев Свиленград, е ориентирана в търсенето на възможности за придобиване на професионално образование по стандартите на ЕС и ускоряване на учебния процес.

Прием на ученици след 7 клас от ПГССИ Христо Ботев Свиленград

ПГССИ Христо Ботев Свиленград извършва прием на ученици след 7 клас. След завършване на професионалната гимназия учениците са придобили професионални познания и умения в сферата на селското стопанство, икономиката и селския туризъм. Учениците, записани след 7 клас се обучават по програма със засилено изучаване на английски език.

Прием на ученици след 8 клас от ПГССИ Христо Ботев Свиленград

ПГССИ „Христо Ботев” извършва прием на ученици след 8 клас по направления селско стопанство, селски туризъм и икономика. Специалностите осигуряват професионална подготовка и знания за пазара, данъчна, правна система. Ще се придобият знания по организацията и функционирането на държавната и общинска администрация. Ще се усвоят умения за работа с различни видове машинно – тракторни агрегати при отглеждане на земеделски култури и селскостопански животни, диагностика и ремонт на всички видове автомобилна и селскостопанска техника, свидетелство за управление на МПС категории „ТкТ” и „В”.

Избирайки Професионална гимназия по селско стопанство и икономика Христо Ботев в град Свиленград за продължаването на образование Ви, ще получите отлична подготовка за успешна бъдеща реализация на трудовия пазар у нас, без значение да предпочитате да работите в икономическа или селскостопанска фирма или да реализирате свои собствен бизнес.

Ключови думи:
обучение селско стопанство Свиленград, обучени икономика Свиленград, гимназия селско стопанство Свиленград, прием ученици Свиленград, професионална гимназия Свиленград, специалност земеделско стопанство Свиленград, паралека лозаровинарство Свиленград, механизация селско стопанство Свиленград, селски туризъм Свиленград,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 10361 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории