ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Професионални гимназии ПГСС Дунавска земя
ПГСС Дунавска земя
ПГСС Дунавска земя
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Професионални гимназии
населено място: Монтана - област / Община Лом
Адрес: с. Ковачица, ул. Главна №1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ФИНАНСИРАНЕ КАРТА

ПГСС Дунавска земя - Гимназия по селско стопанство Ковачица, Лом

ПГСС Дунавска земя е Професионална гимназия, в която се извършва прием на ученици след 8 клас и специализирано обучение на ученици до 12 клас по селско стопанство в село Ковачица, Община Лом.

Професионална гимназия по селско стопанство Дунавска земя Ковачица

Професионална гимназия по селско стопанство Дунавска земя е учебно заведение в село Ковачица, Община Лом. Учебното заведение предлага прием на ученици след 8 клас и обучение на ученици до 12 клас по специалност в паралека Земеделец . Финансирането на институцията е Държавно, а обучението на учениците се извършва на една смяна. Директор на училището е Цветомир Руменов Колицов. Стратегията, чрез която се развива професионалната гимназия, е ориентирана в търсене на възможности за ускоряване на учебния процес и придобиване на професионално образование по стандартите на ЕС.

Обучение по селско стопанство от ПГСС Дунавска земя Ковачица

ПГСС Дунавска земя в село Ковачица предлага професионално обучение на ученици от 9 до 12 клас в специалност селско стопанство. Учебното заведение е с утвърдени традиции и дългогодишна история. В учебното заведение се предлага обучение по специалност в паралелка Земеделец, Механизация на селското стопанство, Озеленяване и цветарство. Финансирането на институцията е Държавно, а обучението на учениците се извършва на една смяна. Професионална гимназия по селско стопанство Дунавска земя е с утвърдени традиции и дава шанс на своите ученици да получат знания и умения по селско стопанство.

Прием на ученици от ПГСС Дунавска земя Ковачица

ПГСС Дунавска земя Ковачица извършва прием на ученици след завършен 8 клас. Избирайки Професионална гимназия по селско стопанство Дунавска земя Ковачица, учениците със завършен 8 клас ще получат подготовка и обучение нужни за една успешна бъдеща реализация на пазара за труда, в сферата на селското стопанство у нас. След завършване на обучителният процес учениците ще бъдат придобили професионални умения и познания в сферата на селското стопанство. Възпитаниците в ПГСС Дунавска земя са разделени на групи, като са взети в предвид интересите на учениците.

ПГСС Дунавска земя организира курсове за Готвач и Сервитьор - Барман. Учебното заведение участва в проект Ученически практики и проект Успех.

Ключови думи:
професионална гимназия селско стопанство Ковачица, професионална гимназия селско стопанство Лом, обучение ученици Ковачица Лом, прием ученици селско стопанство Колвачица, PGSS Dunavska zemq
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 6014 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории