ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Професионални гимназии ПГСС Др Едуард Хаскел Пордим
ПГСС Др Едуард Хаскел Пордим
ПГСС Др Едуард Хаскел Пордим
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Професионални гимназии
населено място: Плевен - област / Община Пордим
Адрес: гр. Пордим, ул. Никола Вапцаров 11
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ФИНАНСИРАНЕ КАРТА

ПГСС Др Едуард Хаскел Пордим - Гимназия по селско стопанство в град Пордим

ПГСС доктор Едуард Хаскел е професионална гимназия за специализирано обучение на ученици по селско стопанство в град Пордим, област Плевен.

Професионална гимназия по селско стопанство Др Едуард Хаскел Пордим

ПГСС Д-р Едуард Хаскел Пордим е с утвърдени традиции и дава шанс на своите ученици да получат знания и умения по селско стопанство. Стратегията, чрез която се развива професионалната гимназия, е ориентирана в търсене на възможности за ускоряване на учебния процес и придобиване на професионално образование по стандартите на ЕС.

Професионална гимназия по селско стопанство Едуард Хаскел Пордим разполага със собствено учебно земеделско стопанство, изградено върху 54 декара стопански двор със складова база и 3 животновъдни ферми. Богатият парк от земеделски машини и техника, с които разполагаме ни позволяват да обработваме 650 декара собствена земеделска земя.

Обучение по селско стопанство от ПГСС Др Едуард Хаскел Пордим

ПГСС Доктор Едуард Хаскел Пордим предлага професионално обучение на ученици от 8 до 12 клас по селско стопанство. Учебното заведение е с утвърдени традиции и 78 годишна история. Средно годишно в гимназията се извършва обучение на над 160 ученика по професиите Фермер и Монтьор на селск остопанска техника. В учебното заведение се предлага обучение по специалност в паралека Земеделец, Механизация на селското стопанство, Озеленяване и цветарство. Финансирането на институциата е Държавно, а обучението на учениците се извършва на една смяна.

Прием на ученици след 7 клас от ПГСС Др Едуард Хаскел Пордим

ПГСС Д-р Едуард Хаскел Пордим извършва проем на ученици след успешно завършен 7 клас. Избирайки Професионална гимназия по селско стопанство Едуард Хаскел в град Пордим, учениците със завършен 7 клас ще получат подготовка и обучение нужни за една успешна бъдеща реализация на пазара за труда, в сферата на селското стопанство. След завършване на професионалната гимназия учениците ще са придобили професионални познания и умения в областта на селското стопанство. Възпитаниците в гимназията са разделени на групи, като са взети в предвид ученическите интереси. 

Ключови думи:
гимназия селско стопанство Пордим, обучение селско стопанство Пордим, Професионална гимназия селско стопанство Пордим, гимназия Пордим, специалност земеделец Пордим, паралека механизация селското стопанство Пордим, озеленяване цветарство Пордим
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 5950 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории