ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Професионални гимназии ПГО Елисавета Багряна - Бяла Слатина
ПГО Елисавета Багряна - Бяла Слатина
ПГО Елисавета Багряна - Бяла Слатина
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Професионални гимназии
населено място: Враца - област / Община Бяла Слатина
Адрес: гр. Бяла Слатина, кв.28, ул.Марица 18
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ФИНАНСИРАНЕ КАРТА

ПГО Елисавета Багряна - Професионална гимназия в Бяла Слатина, Враца

ПГО Елисавета Багряна е Професионална гимназия по облекло в Бяла Слатина. Учебното заведение извършва прием и обучение на ученици от 9-12 клас в специалностите: Конструиране, моделиране и технология на облекло от текстил, Производство на кулинарни изделия и напитки, Производство на облекло от текстил, Работник в обслужване на заведения за хранене и развлечения.

ПГО Елисавета Багряна–Професионална гимназия по облекло в Бяла Слатина

ПГО Елисавета Багряна е професионална гимназия по облекло на територията на град Бяла Слатина. Учебното заведение обучава ученици от 9-12 клас в следните специалности:

  • Конструиране, моделиране и технология на облекло от текстилПГО Елисавета Багряна - Професионална гимназия по облекло - Бяла Слатина
  • Производство на кулинарни изделия и напитки
  • Производство на облекло от текстил
  • Работник в обслужване на заведения за хранене и развлечения

Прием и обучение на ученици от 9-12 клас в град Бяла Слатина, Враца

Професионална гимназия по облекло Елисавета Багряна извършва прием и обучение на ученици от 9-12 клас. Приемът на ученици е след завършен 8 клас. Учебното заведение е общинско финансиране, а учебният процес протича в една смяна – дневна. Материалната база на ПГО Елисавета Багряна разполага с топли и уютни класни стаи и кабинети, работилници, шевни машини и друга техника за провеждането на часовете по практика. В Професионалната гимназия по облекло работят преподаватели с дългогодишен професионален опит.

Конструиране,моделиране и технология на облекло в Бяла Слатина

Една от специалностите, изучавана в ПГО Елисавета Багряна град Бяла Слатина е Конструиране, моделиране и технология на облекло от текстил. През курса на обучение, ученици получават знания за състава и структурата на платовете, както и да различават различни видове  материите. Нашите възпитаници придобиват умения  да конструират отделните елементи на облеклото, както и да подбират подходящите материи за изработване на дадено изделие. Учениците, завършили тази специалност могат да работят в модни къщи, производствени фирми и предприятия за конфекционно производство на облекла, а също и да развият собствен бизнес.

Специалност Производство на кулинарни изделия и напитки в Бяла Слатина

Професионална гимназия по облекло Елисавета Багряна град Бяла Слатина предлага изучаването на специалност Производство на кулинарни изделия и напитки. В процеса на обучение, учениците се научават какви машини и съоръжения да използват в производството, как да произвеждат кулинарни изделия, как да съхраняват правилно готови изделия, полуфабрикати и суровини. Усвояването на професията, дава шанс на нашите ученици да се реализират успешно в заведения за бързо хранене, барове, кафе-сладкарници, ресторанти.

Ключови думи:
ПГО Елисавета Багряна, ПГО Елисавета Багряна Бяла Слатина, Професионална гимназия Бяла Слатина, Професионална гимназия област Враца, Професионална гимназия по облекло Бяла Слатина, специалност Конструиране, моделиране и технология на облекло Бяла Слатина, специалности ПГО Елисавета Багряна Бяла Слатина, специалност производство на кулинарни изделия и напитки Бяла Слатина, специалност производство на облекло от текстил Бяла Слатина, специалност Работник в обслужване на заведения за хранене и развлечения Бяла Слатина, прием ученици Бяла Слатина, прием ученици ПГО Елисавета Багряна, обучение ученици 9-12 клас Бяла Слатина, PGO Elisaveta Bagrqna - Bqla Slatina
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 5742 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории