ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Професионални гимназии ПГМЕ Троян
ПГМЕ Троян
ПГМЕ Троян
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Професионални гимназии
населено място: Ловеч - област / Община Троян
Адрес: гр. Троян, ул. 34-ти Троянски полк 43
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПАРТНЬОРИ КАРТА

ПГМЕ Троян - Професионална гимназия по механо-електроника Троян

ПГМЕ Троян, предлага обучение на ученици по специалности Автотранспортна техника, Електрообзавеждане на транспортна техника, Икономика и мениджмънт. В училището се предлага и обучение по Икономическа информатика, Компютърна техника и технологии.

Професионална гимназия по механо-електроника Троян

ПГМЕ град Троян е Професионална гимназия по механо-електроника, извършваща прием на ученици след успешно завършен 7 клас. Учебното заведение предлага обучение по специалност в паралелка Автотранспортна техника, Електрообзавеждане на транспортна техника, Икономика и мениджмънт, Икономическа информатика, Компютърна техника и технологии.

Професионална гимназия по механо-електроника в град Троян разполага с много добре поддържана материална база, компютърни кабинети с модерни и обновявани компютри, достъп до интернет, спортни площадки, спортен салон, с уреди за тренировка.

Обучение по Автотранспортна техника от ПГМЕ Троян

В ПГМЕ Троян се извършва обучение на ученици от висококвалифицирани преподаватели по специалност Автотранспортна техника. Учениците избрали да изучават тази специалност, след нейното завършването  ще могат да извършват:

  • организация, контрол, техническо обслужване и ремонт на автомобила
  • диагностика и контрол на системите и механизмите на автомобила
  • регулировка и изпитания на основни системи и агрегати на автомобилен двигател

Специалността Автотранспортна техника дава възможност на учениците за кариерно развитие, чрез откриване на собствен автосервиз или продължаване на образованието във висше учебно заведение в страната и чужбина.

Обучение по Икономика и мениджмънт от ПГМЕ Троян

ПГМЕ Троян предлага обучение по Икономика и мениджмънт. Обучението на ученици в тази специалност им позволява навлизане в областта на бизнес комуникациите. В специалността Икономика и мениджмънт се изучават 2 чужди езика по избор и се дава възможност на възпитаниците за професионална реализация в България и страните от ЕС. ПГМЕ Троян разполага с отлично подготвени и квалифицирани преподаватели по чужди езици, икономика и мениджмънт.

Обучение по Електрообзавеждане на транспортна техника от ПГМЕ Троян

ПГМЕ в град Троян извършва обучение на ученици след завършен 7 клас специалност по Електрообзавеждане на транспортна техника. Учениците, завършили тази специалност ще могат да: Проектират електрообзавеждане на автомобили, Извършват специализирана диагностика на електронното оборудване на двигателя на автомобила, Разработват технически чертежи, принципни и разгънати схеми на техническа документация, Извършват ремонт и обслужване на автомобилни генератори, електродвигатели, запалителни уредби с електронно управление.

Обучение по Икономическа информатика от ПГМЕ Троян

В ПГМЕ в град Троян се предлага качествено обучени на ученици след успешно завършен 7 клас по специалност Икономическа информатика. Тази специалност да възможност на завършилите ученици да се реализират професионално в областта на пазарното стопанство в следните длъжности : Икономисти, Специалисти по маркетинг, пласмент и снабдяване, Аналитични специалисти по програмно осигуряване на компютърни системи.

Обучение по Компютърна техника и технологии от ПГМЕ Троян

Професионална гимназия по механоелектротехника в град Троян предлага обучение на в специалност Компютърна техника и технологии. Завършилите специалността Компютърна техника и технологии в ПГМЕ Троян ще придобият знания и умения и знания по инсталиране на системен и приложен софтуер, монтаж и настройка на компютърни системи. Тази специалност дава възможност на завършилите ученици да се реализират на пазарът у нас като: оператори на компютри, технически сътрудници и системни оператори.

Ключови думи:
професионална гимназия механо-електроника Троян, обучение Автотранспортна техника Троян, обучение Електрообзавеждане транспортна техника Троян, обучение Икономика и мениджмънт Троян, обучение икономическа информатика троян, обучение Индустрия троян, обучение Компютърна техника и технологии троян, обучение Машини и съоръжения за обработка на металите троян, обучение Производство на мебели троян
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 7216 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории