ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Професионални гимназии ПГЛПТ Казанлък
ПГЛПТ Казанлък
ПГЛПТ Казанлък
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Професионални гимназии
населено място: Стара Загора - област / Община Казанлък
Адрес: ул. Кайнарджа 33
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ УЧИЛИЩЕН ЕКОПАРК КАРТА

ПГЛПТ Казанлък - Професионална гимназия по лека промишленост и туризъм в Казанлък

ПГЛПТ Казанлък обучава ученици от 8-12 клас в специалностите: Икономика и мениджмънт, Екскурзоводство, Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения.

ПГЛПТ е Професионална гимназия по лека промишленост и туризъм в град Казанлък. Ние обучаваме ученици от 8-12 клас. След седми клас предлагаме специалност Икономика и мениджмънт и специалност Екскурзоводство, а след осми - Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения.

Специалност Икономика и мениджмънт в ПГЛПТ Казанлък

ПГЛПТ Казанлък предлага специалност Икономика и мениджмънт за ученици след 7 клас. Тази специалност е актуална за ученици, желаещи да се реализират в сферата на фирменото управление и икономиката. Обучението е насочено към усвояването на нови технологии за електронния бизнес и предприемачеството в средния и малък бизнес. Учениците, избрали да изучават специалност Икономика и мениджмънт, получават подготовка на високо ниво по право, микро и макроикономика, икономическа информатика, мениджмънт и маркетинг, бизнескомуникации и предприемачество. След успешно завършване, нашите възпитаници се реализират като: счетоводители, финансисти, икономисти, ръководители на човешки ресурси.

Обучение по специалност Екскурзоводство в ПГЛПТ Казанлък

Специалност Екскурзоводство в Професионална гимназия по лека промишленост и туризъм е също със прием след седми клас. Учениците изучава мениджмънт и маркетинг в туризма, професионална етика и туристическо поведение, чужд език по професията, правна уредба в туризма. Завършилите специалност Екскурзоводство се реализират като: аниматори към курортни комплекси, екскурзоводи в средни и малки туроператори.

Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения

Професионална гимназия по лека промишленост и туризъм извършваме прием на ученици след осми клас в специалност Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения. Завършилите тази специалност получават професия Ресторантьор. При нас, учениците получават отлична подготовка по технология на кулинарните изделия, кетъринг, сомелиерство, сервиране и барманство, мениджмънт и маркетинг в туризма.

Материална база в ПГЛПТ Казанлък

Материално-техническата база на Професионална гимназия по лека промишленост и туризъм в град Казанлък е изцяло обновена. Учебното заведение разполага с 4 компютърни кабинета, ателие по рисуване, шевна работилница, фитнес зала, кабинет по готварство и сервиране и 9 кабинета по професионална и общообразователна подготовка.

Днес в ПГЛПТ Казанлък, обучаваме над 26 ученици в самостоятелна форма на обучение и 326 ученици в дневна. Професионална гимназия по лека промишленост и туризъм е учебно заведение с общинско финансиране, а учебният процес протича в две смени. 

Ключови думи:
организация на туристическа агентска дейност, Екскурзовод, Аниматор в туризма, Туристическа анимация, Производство на кулинарни изделия и напитки, професия готвач Казанлък, Кетъринг, Специалност Икономика и мениджмънт Казанлък, Специалност Екскурзоводство Казанлък, Професионална гимназия по лека промишленост и туризъм, професионална гимназия Казанлък, специалност Екскурзоводско обслужване, професия екскурзовод, паралелка Икономика и мениджмънт, Кетеринг, Организация на туризма и свободното време, Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения, Производство на кулинарни изделия и напитки, готвач Казанлък, Туристическа анимация, аниматор в туризма Казанлък;
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 9585 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории