ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Професионални гимназии ПГХТТ Пловдив
ПГХТТ Пловдив
ПГХТТ Пловдив
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Професионални гимназии
населено място: град Пловдив / Широк Център
Адрес: гр. Пловдив, бул."В. Априлов" № 156
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ПГХТТ Пловдив - Професионална гимназия по хранителни технологии и техника в Пловдив

ПГХТТ е Професионална гимназия по хранителни технологии и техника в град Пловдив. Учебното заведение извършва прием и обучение на ученици по следните специалности: "Екология и опазване на околната среда", "Експлоатация и поддържане на хладилна и климатична техника в хранителнo - вкусовата промишленост", "Климатична и вентилационна техника", "Контрол на качеството и безопасност на храни и напитки", Производство на алкохолни и безалкохолни напитки", "Производство на захар и захарни изделия", "Технологичен и микробиологичен контрол в хранително - вкусови производства", "Топлотехника", "Технология на фармацевтичните и парфюмерийно - козметични продукти". Гимназията разполага с висококвалифицирани учители и много добра материална база.

Професионална гимназия по хранителни технологии и техника е учебно заведение в Пловдив. Учебното заведение предлага обучение по специалност в паралека Възобновяеми енергийни източници, Екология и опазване на околната среда, Екология и опазване на околната среда, Експлоатация и поддържане на хладилна и климатична техника в хранителнo-вкусовата промишленост, Климатична и вентилационна техника, Климатична и вентилационна техника, Контрол на качеството и безопасност на храни и напитки, Производство на алкохолни и безалкохолни напитки, Производство на алкохолни и безалкохолни напитки, Производство на захар и захарни изделия, Технологичен и микробиологичен контрол в хранително - вкусови производства, Технологичен и микробиологичен контрол в хранително - вкусови производства, Топлотехника, Хладилна техника, . Финансирането на институциата е Държавно, а обучението на учениците се извършва на една смяна. Директор на училището е Людмила Иванова Ганчева като за връзка с ПГХТТ можете да използвате , 0897301831 или да използвате бутона ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ. Учебното заведение се намира на адрес бул."В. Априлов" 156 в Пловдив.
Ключови думи:
ПГХТТ Пловдив, Професионална гимназия по хранителни технологии и техника Пловдив, професионална гимназия Пловдив, специалност Технология на фармацевтичните и парфюмерийно - козметични продукти ПГХТТ Пловдив, паралека Екология и опазване на околната среда ПГХТТ Пловдив, Експлоатация и поддържане на хладилна и климатична техника в хранителнo-вкусовата промишленост ПГХТТ Пловдив, Климатична и вентилационна техника ПГХТТ Пловдив, Контрол на качеството и безопасност на храни и напитки ПГХТТ Пловдив, Производство на алкохолни и безалкохолни напитки ПГХТТ Пловдив, Производство на захар и захарни изделия ПГХТТ Пловдив, Технологичен и микробиологичен контрол в хранително - вкусови производства ПГХТТ Пловдив, Топлотехника ПГХТТ Пловдив, прием на ученици ПГХТТ Пловдив, участие по проекти ПГХТТ Пловдив, обучение ученици ПГХТТ Пловдив, професионално учебно заведение ПГХТТ Пловдив
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 10933 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории