ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Професионални гимназии ПГХТБ Мария Кюри Разград
ПГХТБ Мария Кюри Разград
ПГХТБ Мария Кюри Разград
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Професионални гимназии
населено място: град Разград / Широк център
Адрес: ж.к. Орел
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС Задочно обучение КАРТА

ПГХТБ Мария Кюри Разград - Гимназия по химични и биотехнологии Разград

ПГХТБ Мария Кюри е Професионална гимназия по химични технологии и биотехнологии в град Разград, която осъществява прием на ученици след завършен 7 и 8 клас.

Гимназия по химични биотехнологии ПГХТБ Мария Кюри Разград

Професионална гимназия по химични технологии и биотехнологии Мария Кюри е учебно заведение в Разград. Учебното заведение предлага обучение на ученици след завършен 7 и 8 клас по специалност в паралека Екология и опазване на околната среда, Технологичен и микробиологичен контрол в химични производства, Технология в биопроизводствата, Технология в биопроизводствата. Финансирането на институциата е Държавно, а обучението на учениците се извършва на една смяна. Директор на училището е господин Стойчо Вълчев Стоев.

Мария Кюри РазградВ професионалната гимназия подготовката на учениците се осъществява в областта на химическата промишленост, биотехнологии, фармацевтични и парфюмерийно козметични производства, екология и микробиология. В ПГХТБ Мария Кюри Разград работят преподаватели и педагози с богат дългогодишен професионален опит.

Висококвалифицираните и мотивирани преподаватели в гимназията, работят всеотдайно за постигането на високи резултати в учебно-възпитателния процес.

ПГХТБ Мария Кюри Разград разполага с много добре поддържана материална база с множество кабинети и класни стаи.

Прием на ученици след завършен 7 клас от ПГХТБ Мария Кюри Разград

В ПГХТБ Мария Кюри Разград се извършва прием на ученици след завършен 7 клас в специалности: Технология в биопроизводствата, Екология и опазване на околната среда. Обучението на учениците в тези специалност е с продължителност от 5 години. След завършване на петгодишният курс на обучение, се продобива Степен на професионална квалификация III.

Прием на ученици след завършен 8 клас от ПГХТБ Мария Кюри Разград

ПГХТБ Мария Кюри Разград извършва прием на ученици след успешно завършен 8 клас в следните специалности:  Технология в биопроизводствата, Технология на фармацевтичните и парфюмерийно-козметични продукти, Технологичен и микробиологичен контрол в химични производства. Срокът на обучени в специалностите след 8 клас трае 4 години. След успешно завършване учениците придобиват продобива Степен на професионална квалификация III.

Задочно обучение на ученици от ПГХТБ Мария Кюри Разград

В ПГХТБ Мария Кюри Разград предлагаме задочно обучение на ученици, които искат да завършат своето средно образование в удобно за тях извънработно време. Обучението се осъществява по специалност Технологичен и микробиологичен контрол в химични производства. След завършване на обучението, учениците получават Трета степен професионална квалификация.

Обучението в ПГХТБ Мария Кюри Разград минава неусетно, с придобиване на нови и богати знания в областта на химичните технологии и биотехнологии. В гимназията се предлагат изключително интересни извънкласни дейности и вълнуващи проекти в уютна и приятна обстановка, далеч от градския шум.

Ключови думи:
гимназия химични биотехнологии Разград, прием ученици Разград, задочно обучение ученици Разград, професионална гимназия Разград, специалност Екология Разград, обучение опазване околната среда Разград, паралека технологичен микробиологичен контрол Разград, технология биопроизводства Разград
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 10273 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории