ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Професионални гимназии ПГХМТ Професор Пенчо Райков София
ПГХМТ Професор Пенчо Райков София
ПГХМТ Професор Пенчо Райков София
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Професионални гимназии
населено място: град София / Надежда 2
Адрес: бул. Рожен 25
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ПГХМТ Професор Пенчо Райков София - Гимназия по химични технологии в София, Надежда 2

ПГХМТ Професор Пенчо Райков е професионална гимназия по химични и микробиологични технологии в София. Обучението е по технологичен и микробиологичен контрол в химични производства, технология на фармацевтични и парфюмерийно - козметични продукти, технология на фармацевтични и парфюмерийно - козметични продукти.

ПГХМТ Проф Пенчо Райков е професионална гимназия по химични и микробиологични технологии в град София, Надежда 2. Обучението на ученици се осъществява по технологичен и микробиологичен контрол в химични производства, технология на фармацевтични и парфюмерийно - козметични продукти. Финансирането на институциата е Държавно, а обучението на учениците се извършва на една смяна.

Технология фармацевтични и козметични продукти ПГХМТ Проф Пенчо Райков

Ученичите избрали да се обучават в паралека по специалност Технология на фармацевтични и парфюмерийно - козметични продукти, придобиват знания, компетенции и умения, свързани с технологията на производство, контрол и анализ на фармацевтични, парфюмерийни и козметични продукти. Учениците водят теоретични и практични занятия в съвременно оборудвани химични, аналитични, инструментални и микробиологични лаборатории. Завършилите придобиват професията химик-технолог, чрез която могат да се реализират, като химици, лаборанти или технолози във фармацевтични и парфюмерийно-козметични фирми. 

Обучение по предприемачество и технология от ПГХМТ  Проф Пенчо Райков

Проф Пенчо Райков в град София извършва обучение на ученици по предприемачество, икономика и технология на специалността, която дава отлични възможности за стабилна реализация и  присъствие в утвърдени фирми. Тази специалност открива възможности за професионален успех и реализиране на собствен бизнес у нас или в чужбина. В учебното заведение работи екип от педагози и преподаватели с богат професионален опит. Завършилите успешно курса на обучение получават диплома за средно образование, както и свидетелство за професионална квалификация 3 степен, както и си осигуряват отлична професионална реализация в съвременни и модерни производства и лаборатории на фирми от парфюмерийно-козметичната и фармацевтичната промишленост.

Прием на ученици след завършен 8 клас от ПГХМТ Проф Пенчо Райков

ПГХМТ Проф Пенчо Райков предлага прием на ученици след успешно завършен 8 клас. Приемът на ученици се осъществява, чрез конкурс по документи. Под внимание се вземат  балообразуващите оценки по:Химия, Биология, Български език и литература. Учебното заведение разполага с квалифицирани учители и педагози, притежаващи дългогодишен и богат практически опит в обучението на ученици.

Учениците в ПГХМТ Проф Пенчо Райков водят своите практически занятия в отлично и модерно оборудвани лаборатории, провеждат експерименти и се изграждат като лаборанти, химици и технолози.

 

Ключови думи:
обучение предприемачество София Надежда, обучение фармацевтични продукти София, прием ученици София Надежда2, професионална гимназияпо химични микробиологични технологии София, професионална гимназия София, специалност Технологичен микробиологичен контрол химични производства София, паралелка технология фармацевтични парфюмерийно козметични продукти София,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 12112 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории