ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Професионални гимназии ПГХХТ - Пазарджик
ПГХХТ - Пазарджик
ПГХХТ - Пазарджик
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Професионални гимназии
населено място: град Пазарджик / Широк център
Адрес: 4400 Пазарджик, ул. "Яков Матакиев" №1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ПГХХТ - Професионална гимназия по химични и хранителни технологии - Пазарджик

ПГХХТ е Професионална гимназия по химични и хранителни технологии в Пазарджик. Обучение по Контрол на качеството и безопасност на храни и напитки, Организация на туризма и свободното време, Производство на алкохолни и безалкохолни напитки, Технология на фармацевтични и парфюмерийно - козметични продукти, Организация и обслужване в хотелиерството след VII-ми клас с немски език и задочна форма на обучение по специалност Електромонтьор - Електрообзавеждане на производството.

Професионална гимназия по химични и хранителни технологии е учебно заведение в Пазарджик. Учебното заведение предлага обучение по специалност в паралека Електрообзавеждане на производството, Контрол на качеството и безопасност на храни и напитки, Организация на туризма и свободното време, Производство на алкохолни и безалкохолни напитки, Технология на фармацевтични и парфюмерийно - козметични продукти, Технология на фармацевтични и парфюмерийно - козметични продукти . Финансирането на институциата е Държавно, а обучението на учениците се извършва на една смяна. Директор на училището е Мария Илиева Абрашева като за връзка с ПГХХТ можете да използвате 034448720,или да използвате бутона ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ. Учебното заведение се намира на адрес ул. "Яков Матакиев" №1 в Пазарджик.
Ключови думи:
Професионална гимназия по химични и хранителни технологии, професионална гимназия, Пазарджик, специалност Електрообзавеждане на производството, паралелка Контрол на качеството и безопасност на храни и напитки, Организация на туризма и свободното време, Производство на алкохолни и безалкохолни напитки, Технология на фармацевтични и парфюмерийно - козметични продукти, Технология на фармацевтични и парфюмерийно - козметични продукти, Електромонтьор задочна форма, Организация и обслужване в хотелиерството
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 7687 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории