ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Професионални гимназии ПГГСД СТЕФАН БОЖКОВ
ПГГСД СТЕФАН БОЖКОВ
ПГГСД СТЕФАН БОЖКОВ
ДЕЙНОСТИ
>> Прием
>> Извънкласни дейности
дейност: Наука, образование / Професионални гимназии
населено място: Пазарджик - област / Община Батак
Адрес: гр. Батак, ул. "Априлци" №1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ПГГСД СТЕФАН БОЖКОВ - ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ГОРСКО СТОПАНСТВО И ДЪРВООБРАБОТВАНЕ СТЕФАН БОЖКОВ, ГРАД БАТАК

Професионална гимназия по горско стопанство и дървообработване "СТЕФАН БОЖКОВ" предлага обучение на много високо ниво от квалифицирани преподаватели. Учебния процес протича дневна, самостоятелна и задочна форма на обучение по специалностите “Горско и ловно стопанство”, “Горско стопанство и дърводобив” и “Механизация на горското стопанство ”. Обучението е 3 години. ПГГСД "СТЕФАН БОЖКОВ" се намира в град Батак.

Професионална гимназия по горско стопанство и дървообработване "СТЕФАН БОЖКОВ" гр. Батак е създадена през далечната 1925г. Към днешна дата училището ни е единственото професионално учебно заведение в града и общината. Само при нас се изучават специалности които учат нашите деца за създаването на високопроизводителни гори, добиването и преработването на дървесината, ползване на горите, с обработката на дървесината и с превръщането и в красиви, съвременни и функционални мебели.

ПГГСД Стефан Божков обучава деца в три специалности - “Горско и ловно стопанство”, “Горско стопанство и дърводобив” и “Механизация на горското стопанство ”. Продулжителността на обучение е 3 години, а формата на преподаване при нас е дневна, самостоятелна и задочна.

Материалната база на школото ни е добре поддържана, разполагаме с общежитие за своите възпитаници, като легловата база е за 120 ученика. Освен това им предоставяме възможността да се хранят в ученически стол с вкусни и качествени храни, отговарящи на всички изисквания. Гимназия Стефан Божков притежава хубава и богата библиотека с над 15 хил. тома учебници и литература за успешна подготовка и образоване на нашите деца. При нас работят голям екип от специалисти с дългогодишен опит в областта на педагогиката, полагащи всички грижи за доброто образование на учениците на нашето училище.

Ключови думи:
ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ГОРСКО СТОПАНСТВО И ДЪРВООБРАБОТВАНЕ СТЕФАН БОЖКОВ, прием училище Стефан Божков Батак, специалности училище Стефан Божков Батак, извънкласни дейности училище Стефан Божков Батак, специалност горско и ловно стопанство Батак, горско стопанство и дърводобив Батак, специалност механизация на горското стопанство Батак, ПГГСД БАТАК, ПГГСД СТЕФАН БОЖКОВ ГРАД БАТАК, ПГ ПО ГОРСКО СТОПАНСТВО И ДЪРВООБРАБОТВАНЕ БАТАК, професионална гимназия Батак, професионално училище Батак, обучение дървообработване Батак, обучение горско стопанство Батак,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 11392 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории