ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Професионални гимназии ПГ Велизар Пеев Своге
ПГ Велизар Пеев Своге
ПГ Велизар Пеев Своге
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Професионални гимназии
населено място: София - област / Община Своге
Адрес: гр. Своге, ул. "Отец Паисий" № 9
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ПГ Велизар Пеев Своге - Професионална гимназия в Своге

ПГ Велизар Пеев е Професионална гимназия в Своге. Извършва прием и обучение на ученици в следните специалности: Бизнес - администрация, Електрически машини и апарати, Икономика и мениджмънт, Икономическа информатика, Кетъринг, Компютърна техника и технологии, Системно програмиране, Машини и системи с цифрово - програмно управление, Електрически машини и апарати, Производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия. Разполага с много добра материална база и висококвалифицирани учители.

Професионална гимназия Велизар Пеев е учебно заведение в Своге. Учебното заведение предлага обучение по специалност в паралека Бизнес - администрация, Електрически машини и апарати, Икономика и мениджмънт, Икономическа информатика, Кетеринг, Кетеринг, Компютърна техника и технологии, Машини и съоръжения в хидро- и пневмотехниката, Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения, Производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия, Системно програмиране. Финансирането на институциата е Държавно, а обучението на учениците се извършва на две смени. Директор на училището е Станчо Иванов Атанасов като за връзка с ПГ Велизар Пеев можете да използвате 072698844,или да използвате бутона ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ. Учебното заведение се намира на адрес ул. "Отец Паисий" №9 в Своге.
Ключови думи:
Професионална гимназия Велизар Пеев Своге, професионална гимназия Своге, специалност Бизнес - администрация, паралека Електрически машини и апарати, Икономика и мениджмънт, Икономическа информатика, Кетъринг, Компютърна техника и технологии, Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения, Производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия, Системно програмиране, прием ПГ Велизар Пеев Своге, обучение ученици ПГ Своге
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 6182 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории