ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Професионални гимназии ПГ Стефан Караджа Елхово
ПГ Стефан Караджа Елхово
ПГ Стефан Караджа Елхово
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Професионални гимназии
населено място: Ямбол - област / Община Елхово
Адрес: гр. Елхово, ул. Ангел Вълев 39
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ФИНАНСИРАНЕ КАРТА

ПГ Стефан Караджа Елхово - Професионална гимназия в град Елхово, Ямбол

ПГ Стефан Караджа в град Елхово извършва обучение на ученици по специалности: Екскурзоводство, Електрически машини и апарати, Малък и среден бизнес.

Професионална гимназия Стефан Караджа Елхово

Професионална гимназия Стефан Караджа е учебно заведение в град Елхово. Учебното заведение е създадено през 1968 година. За своята над 40 годишна история професионалната гимназията е подготвила кадри по специалностите: Екскурзоводство, Електрически машини и апарати, Малък и среден бизнес, Машини и съоръжения за заваряване.

Специалност Малък и среден бизнес от ПГ Стефан Караджа Елхово

ПГ Стефан Караджа Елхово извършва обучение на ученици в специалността Малък и среден бизнес. Обучителния процес е с продължителност от 4 години. Формата на обучение е дневна. Учениците успешно завършили специалността ще придобият диплома и професионална квалификация по професията Сътрудник в малък и среден бизнес и могат да се реализират като: Приложни финансово-счетоводни специалисти, Административни организатори.

Специалност Екскурзоводство от ПГ Стефан Караджа Елхово

ПГ Стефан Караджа в град Елхово предлага прием и обучение на ученици след завършен 7 клас  по специалност Екскурзоводство. Периодът на обучение на учениците избрали специалността Екскурзоводство е 4 години. Възпитаниците завършили успешно тази специалност ще придобият знания по история, география, етнография и религия на България, както и ще придобият познания по маркетинг, реклама, културология и ще имат възможността да се реализират в голяма туроператорска фирма в страната и чужбина.

Специалност Електрически машини и апарати от ПГ Стефан Караджа Елхово

ПГ Стефан Караджа в град Елхово предлага прием и обучение на ученици след завършен 7 клас  по специалност Екскурзоводство. Периодът на обучение на учениците избрали специалността Екскурзоводство е 4 години. Възпитаниците завършили успешно тази специалност ще придобият знания по история, география, етнография и религия на България, както и ще придобият познания по маркетинг, реклама, културология и ще имат възможността д асе реализират в голяма туроператорска фирма в страната и чужбина.

В Професионална гимназия Стефаон Караджа в град Елхово работят екип от висококвалифицирани преподаватели, съчетали своя педагогически опит, знания и умения, предоставящи значима теоретична и практическа  подготовка в общообразователната и професионална област.

Ключови думи:
Професионална гимназия Елхово, специалност Екскурзоводско обслужване Елхово, паралека Електрически машини апарати Елхово, обучение малък среден бизнес Елхово, обучение машини съоръжения заваряване Елхово, обучение производство облекло текстил Елхово, вечерна форма обучение Елхово Ямбол
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 6028 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории