ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Профилирани гимназии ПГ ПО ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
ПГ ПО ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
ПГ ПО ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Профилирани гимназии
населено място: град София / Студентски Град
Адрес: ул. "Акад. Стефан Младенов" №1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ПГ ПО ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ - ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ СТУДЕНТСКИ ГРАД СОФИЯ

В ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ учат над 800 ученика в следните професионални направления: телекомуникационен техник, оптически комуникационни системи, системно програмиране и компютърни мрежи с интензивно изучаване на английски език. Училище се намира в град София, Студентски Град.

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ съществува вече пет десетилетия и уверено върви по пътя на своето утвърждаване и себедоказване, поддържайки висока репутация в областта на телекомуникациите. Гимназията съчетава по уникален начин традициите в образованието със съвременните технологии на обучение.

Огромна заслуга за професионалното обучение имат висококвалифицираните преподаватели, част от които са автори на учебници и носители на професионално-квалификационни степени.

Всяка година ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ отваря вратите си за амбициозни младежи, желаещи да приемат предизвикателствата на едно традиционно и същевременно модерно обучение.

Към настоящият момент в гимназията ежегодно се обучават над 800 ученика. Приемът на ученици след VII клас е по професиите „Телекомуникационен техник“, "Оптически комуникационни системи", „Системно програмиране“ и "Компютърни мрежи" с интензивно изучаване на английски език.

Приемът след VIII клас е по специалност "Оптически комуникационни системи" и "Компютърни мрежи".

Учениците имащи удоволствието да станат наши възпитаници, ще бъдат приятно изненадани от добре обзаведените работилници и кабинети по съответните направления, модерно оборудвани компютърни зали, учебна телефонна и телеграфна централа, лаборатории за целите на професионалното обучение и др.

Гимназията е с разширеното чуждоезиково обучение, което чудесно балансира обучението по специалните дисциплини.

Лекарският кабинет, бюфетът, спортните игрища, фитнесът, залите за достъп до интернет са на разположение на желаещите да ги ползват и задоволяват потребностите им.

В ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ учениците са обект на внимание и грижи от страна на преподавателите и целия персонал.

Гаранция и залог за успешна професионална реализация, а също така и сериозна мотивация за отговорна и задълбочена учебна работа в училището е високият процент на приетите във ВУЗ наши възпитаници.

Ключови думи:
ПГ ПО ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ, ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ, PROFESIONALNA GIMNAZIQ PO TELEKOMUNIKATSII, ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ СОФИЯ, Оптически комуникационни системи София, Телекомуникационни системи София, Системно програмиране София, Компютърни мрежи София, гимназия интензивно изучаване английски език София, ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ София, ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 12784 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории