ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Професионални гимназии ПГ по Механоелектротехника Пирдоп
ПГ по Механоелектротехника Пирдоп
ПГ по Механоелектротехника Пирдоп
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Професионални гимназии
населено място: София - област / Община Пирдоп
Адрес: гр. Пирдоп , ул. Стефан Стамболов 99
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ СПЕЦИАЛНОСТИ КАРТА

ПГ по Механоелектротехника Пирдоп - Професионална гимназия за ученици от 8-12 клас

Професионална Гимназия по Механоелектротехника град Пирдоп обучава ученици от 8-12 клас в дневна, задочна и самостоятелна форма на обучение.

Професионална Гимназия по Механоелектротехника град Пирдоп обучава ученици от 8-12 клас. Към момента в нашето учебно заведение се обучават над 300 ученика в самостоятелна, задочна и дневна форма.

За учениците след 7-ми клас предлагаме специалностите: Икономическа информатика и Автоматизация на непрекъснати производства. Приемът и в двете специалности е с приемен изпит по БЕЛ и Математика. Балообразуващите предмети за кандидатите избрали Икономическа информатика са: География, Математика и БЕЛ, а за учениците избрали Автоматизация на непрекъснати производства са: Физика, Математика и БЕЛ.

За учениците със завършено основно образование предлагаме специалностите:

  • Икономическо информационно осигуряване
  • Компютърна техника и технологии
  • Автоматизирани системи
  • Електрообзавеждане на производството
  • Монтьор на машини, апарати, уреди и съоръжения

Учениците завършили специалност Автоматизирани системи, могат да работят във всички области, където се развиват и създават съвременни автоматизирани информационни технологии. В условията на пазарно стопанство и конкуренция, специалистите с практически умения и технически знания в областта на автоматизацията са изключително търсени и полезни. Професионалната подготовка включва: изграждане, изследване, развитие, конструиране и експлоатация на автоматизираните системи, чрез модерни компютърни технологии.

Завършилите специалност Икономист – информатик се реализират успешно в сферите на пазарното стопанство. Професионална подготовка включва: изучаването на информационни технологии и информатика, банково и застрахователно дело и други предмети от областта на икономиката.

Машини и съоръжения за обработка на металите е специалност с прием след осми клас, а формата на обучение е задочна. Завършилите тази специалност притежават умения и знания за работа на металорежещи машини – фрезови машини, пробивни машини, стругове, зъбообработващи машини, шлифовъчни и стъргателни машини и други. 

Материалната база на ПГ по Механоелектротехника град Пирдоп е добре поддържана, а учениците се обучават в светли, просторни и добре обзаведени кабинети и класни стаи. На разположение на всички възпитаници на школото са компютърни зала с достъп до интернет, обновен физкултурен салон и библиотека с богат книжен фонд. Училището предлага на своите ученици отлична подготовка от квалифицирани преподаватели.

Ключови думи:
професионална гимназия Пирдоп, гимназия механоелектротехника Пирдоп, обучение автоматизирани системи Пирдоп, обучение икономист-информатик Пирдоп, обучение електрообзавеждане на производството Пирдоп
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 5970 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории