ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Професионални гимназии ПГ Димитраки Хаджитошин Враца
ПГ Димитраки Хаджитошин Враца
ПГ Димитраки Хаджитошин Враца
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Професионални гимназии
населено място: град Враца / Металург
Адрес: бул. Мито Орозов 59
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ СПЕЦИАЛНОСТИ КАРТА

ПГ Димитраки Хаджитошин Враца - Професионална гимназия във Враца

Професионална гимназия Димитраки Хаджитошин се намира във Враца, в изцяло обновената и модернизирана сграда. Разполага с 3 компютърни кабинета, фризьорски салон, строителни, шивашки и текстилни работилници.

Професионална гимназия Димитраки Хаджитошин във Враца

ПГ Димитраки Хаджитошин Враца - Професионална гимназия във ВрацаПрофесионална гимназия Димитраки Хаджитошин град Враца обучава ученици от 9 до 12 клас. Специалностите които предлагаме са: Строителство и архитектура, Екология и опазване на околната среда, Козметика, Фризьорство, Компютърна графика и Сухо строителство. Приемът се осъществява след завършен осми клас.

Обучение в Професионална гимназия Димитраки Хаджитошин във Враца

Професионална гимназия Димитраки Хаджитошин град Враца предлага обучение на ученици от 9 до 12 клас.

Избирайки специалност строителство и архитектура, в бъдеще можете да се развиете като стоителен техник, архитект, строител и други професии в тази сфера. Професията Ви дава право да работите  като строителни техници в конструктивни и архитектурни проектантски бюра, помощник технически или технически ръководители на строителни обекти в промишленото и жилищното строителство.

С изучаването на специалност Екология и опазване на околната среда, получавате професия еколог. Основната цел на специалността е да обърнем повече внимание на природните ресурси и природата. Важно е да знаем, че екологията и природата са в неразривна и тясна връзка. Другата гледна точка поради която засилено изучаваме екологията е, да намерим начин да направим живота по чист. По време на обучението интензивно се изучава английски език. Приемните изпити са по Математика и Български език и литература.

Чрез изучаването на специалност фризьорство получавате правото след успешно завършване на специалността да практикувате тази професия. Естетическият външен вид е ежедневие и необходимост. Това превръща професията фризьор в изкуство.

Завършилите специалност компютърна графика, успешно след завършването си се реализират като графични дизайнери в сферата на печатните издания, рекламата и мултимедиите.

Новооткрита специалност Козметика ще ви придаде практически умения и познания по козметичните средства и козметика и най – вече по декоративна козметика, лечебна гимнастика, масажи, козметични процедури и други. Приемът е по документи без приемни изпити, след завършено средно образование.

Специалност Сухо строителство ви позволява да работите по изпълнение на хидроизолации, облицовки с гипсокартонени плоскости , топлоизолации, саниране на сгради, изграждане на къщи с дървена конструкция и други дейности. Приемът е след завършен 8 клас и придобивате професия Строител – монтажник.

Училището се помещава в изцяло модернизирана и обновена сграда и разполага с текстилни, шивашки и строителни работилници, фризьорски салон и три компютърни кабинета.

Ключови думи:
Професионална гимназия Димитраки Хаджитошин Враца, професионално образование Враца, професионална гимназия Враца, компютърни кабинети Враца, обучение фризьорство Враца, обучение строителство Враца, обучение шивачество Враца
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 8774 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории