ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Строителство и ремонти Строителство - пътища Пътстроймонтаж
Пътстроймонтаж
Пътстроймонтаж
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Строителство и ремонти / Строителство - пътища
населено място: град Силистра / Запад
Адрес: ул. " Добруджа" 1 ет. 5
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ЛАБОРАТОРИЯ КАРТА

Пътстроймонтаж - Ремонт на пътища със собствени асфалтови смеси Силистра

Фирма Пътстроймонтаж е с основна дейност строителство и ремонт на пътища, производство на асфалтови смеси и изграждане на канализационни мрежи в град Силистра.

Пътстроймонтаж е фирма в град Силистра извършваща: ремонт на пътища, производство на асфалтови смеси и изграждане на канализационни мрежи. Компанията ни предлага строителство на спортни площадки и всякакъв вид пътни и земни работи.

Ремонт на пътища от фирма Пътстроймонтаж град Силистра

Фирма Пътстроймонтаж извършва ремонт на пътища в област Силистра. В зависимост от мерките, които се полагат в опазването на пътищата, продължителността им на живот може да се увеличи значително. Използваните от Пътстроймонтаж технологии за ремонт на пътища, позволяват ефективно и бързо ремонтирана. Материалите, които използваме при ремонта на пътища не замърсяват околната среда, защото са екологично чисти. Навременната и качествена грижа за състоянието на пътищата в страната е от важно значение за комфорта и безопасността на движение.

Производство на асфалтови смеси в град Силистра

Друга дейност, извършвана от Пътстроймонтаж е производство на асфалтови смеси. Произведените от нас смеси, отговарят на стандартите за качество и устойчивост. Продукцията може да се използва за изграждането на летища, магистрали и първокласни пътища. Към асфалтовата база на Пътстроймонтаж има изградена лаборатория за изпитване на материалите и асфалтовите смеси.

Изграждане на канализационни мрежи от Пътстроймонтаж в град Силистра

Фирма Пътстроймонтаж разполага с голямо количество съоръжения и машина за извършването на производствената дейност. Фирмата разполага с земекопна, уплътнителна и асфалтополагаща техника за изпълнение на видове работи по пътна, водопроводна и канализационна инфраструктура.

Изграждане на канализационна мрежа от Пътстроймонтаж
Компанията ни предлага изграждане на канализационни мрежи. Канализационната система е изградена от мрежа с тръби, която пренася дъждовните и отпадните води към съоръжение за обработка. Замърсяването и запушването на каналите може да предизвика влошени хигиенични условия, неприятна миризма, наводнени
Ключови думи:
Ремонт пътища Силистра, строителство пътища Силистра, Производство асфалтови смеси Силистра, Изграждане канализационна мрежа Силистра, ремонт инфраструктурни обекти Силистра, ремонт пътища област Силистра, поддръжка пътна мрежа Силистра, изграждане инфраструктурни обекти Силистра,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 16167 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории