ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Многопрофилни болници Първо хирургично отделение МБАЛ Пловдив
Първо хирургично отделение МБАЛ Пловдив
Първо хирургично отделение МБАЛ Пловдив
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Многопрофилни болници
населено място: град Пловдив / Северен
Адрес: бул. България 234, ет. 9
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ЛЕКАРИ КАРТА

Първо хирургично отделение МБАЛ Пловдив - Отделение по хирургия - МБАЛ Пловдив

Първо хирургично отделение МБАЛ Пловдив се намира на 9-тия етаж на лечебното заведение. Разполага със специалисти в областта на общата и коремна хирургия, жлъчно-чернодробната, онкохирургията.

Първо хирургично отделение в МБАЛ град ПловдивПърво хирургично отделение МБАЛ Пловдив - Отделение по хирургия - МБАЛ ПЛОВДИВ

Първо хирургично отделение към МБАЛ в град Пловдив е приемник на първото такова разкрито към околийската болница през 1952 година. От 2006 г. отделението носи името на доц. Нисим Елиезер Калев, който е един от основателите на пловдивската хирургична доктрина. Първо хирургично отделение се намира на 9-тия етаж на МБАЛ Пловдив. Разполага с 2 операционни зали, 2 манипулационни, превързочна и 35 легла. Отделението е оборудвано със съвременна медицинска апаратура и професионални хирургични инструменти. В своята работа висококвалифицираните хирурзи използват само качествени медицински материали и консумативи, за да гарантират сигурността на своите пациенти.

В Първо хирургично отделение на МБАЛ Пловдив се извършва специализирана планова и спешна хирургична помощ. Основните направления в дейността му са:

  • коремна хирургия
  • жлъчно-чернодробна хирургия
  • лапароскопска хирургия
  • оперативни лечение на заболявания на правото и дебелото черво
  • онкохирургия

В отделението работят 9 висококвалифицирани хирурзи, като един от тях е със специалност онкология. Освен това в екипа има и 12 медицински сестри, които са в отделението и 3 – в операционния блок.

Общата и коремна хирургия от Първо хирургично отделение МБАЛ Пловдив

В Първо хирургично отделение на МБАЛ Пловдив работят висококвалифицирани хирурзи, специалисти в областта на общата и коремна хирургия. Те са с богат професионален опит в оператичното лечение на заболявания на:

  • органите в коремната област - бъбреци, хранопровод, стомах, панкреас, черен дроб, апендикс
  • щитовидната жлеза
  • млечната жлеза
  • меките тъкани на тялото - доброкачествени и възпалителни

В отделението се извършва предварителна диагностика и консултация. Назначават се всички необходими изследвания, преди да се предприеме оперативно лечение.

Не се колебайте да се доверите на професионалистите работещи в Първо хирургично отделение МБАЛ Пловдив. Доказателство за тяхната висока квалификация и качествена работа е големият брой пациенти, които го посещават.

Жлъчно-чернодробна хирургия от Първо хирургично отделение МБАЛ Пловдив

В Първо хирургично отделение на МБАЛ Пловдив работят хирурзи специализирали в областта на жлъчно-чернодробна хирургия. Те извършват планово и спешно оперативно лечение на доброкачествени и злокачествени заболявания на жлъчния мехур и екстрахепаталните жлъчни пътища, както и на заболявания на черния дроб и задстомашната жлеза.

Ключови думи:
първо хирургично отделение МБАЛ Пловдив, хирургия Пловдив, болници Пловдив, pаrvo hirurgichno otdelenie mbal plovdiv, хирурзи Пловдив, коремна хирургия Пловдив, жлъчно чернодробна хирургия Пловдив, лапароскопска хирургия Пловдив, лечение заболявания правото черво Пловдив, лечение заболявания дебелото черво Пловдив, онкохирургия Пловдив, обща хирургия Пловдив
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 15677 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории