ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Услуги Дезинфекция, Дезинсекция, борба с вредители Първа Дезинфекционна Станция Варнa
Първа Дезинфекционна Станция Варнa
Първа Дезинфекционна Станция Варнa
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Услуги / Дезинфекция, Дезинсекция, борба с вредители
населено място: град Варна / Владислав Варненчик
Адрес: ул. Тролейна 26
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ОБУЧЕНИЕ КАРТА

Първа Дезинфекционна Станция Варнa - Дезинфекция и борба с вредители Варна

Първа Дезинфекционна Станция Варнa осигурява препарати за битова употреба срещу гризачи и насекоми. Фирмата предлага деритизация, дезинфекция и дезинсекция.

Първа Дезинфекционна Станция в град Варнa

Първа Дезинфекционна Станция Варнa ООД развива своята дейност в областта на услугите. Фирмата осигурява препарати за битова употреба срещу гризачи и насекоми. Дружеството предлага услуги по дератизация, дезинфекция и дезинсекция.

Първа Дезинфекционна Станция Варнa ЕООД предлага абонаментна поддръжка на хотели, ресторанти, хранителни обекти, детски градини, здравни заведения и др., като извършва ежемесечни обработки на помещенията срещу вредители. По заявка на клиентите, изършва еднократно дезинфекционни и дезинсекционни дейности.

Препарати срещу гризачи и насекоми Първа Дезинфекциозна Станция Варна

Първа Дезинфекциозна Станция Варна предлага и осигурява голямо разнообразие от ефикасни препарати за битова употреба срещу гризачи и насекоми. В магазина на фирмата се предлагат съвременни и нетоксични препарати за борба с гризачи и насекоми. Дружеството предлага:

  • Препарати за борба с вредителите
  • Отрова за мишки и гризачи
  • Безотровни капани за хлебарки и други.

Дератизация от Първа Дезинфекционна Станция Варнa

Първа Дезинфекционна Станция Варнa ЕООД извършва дератизация. Това е мотод за унищожаване на вредителите гризачи: домашни мишки, полски, горски мишки, сив или черен плъх и други. Гризачите нанасят големи щети като похабяват продукцията в растениевъдство, животновъдство, хлебопроизводство, магазини, складове, и др. Те са преносители на видове тежки и опасни заразни заболявания, поради което не бива да се допускат в контакт с храни и в жилищата. Първа Дезинфекционна Станция Варнa ЕООД разполага с екипи от специалисти, които познават биологията на вредителите, техните хранителни навици, миграция, периоди и начини на размножаване и разселване. Професионалистите, с които разполагаме ще се справят успешно с гризачите като Ви предложат най-подходящите за Вашият случай решения.

Дезинсекция от Първа Дезинфекционна Станция Варнa

Дезинсекция е метод, използван за унищожаване на насекоми вредители в бита и индустрията като: хлебарки, мухи, мравки, дървеници, бълхи, комари, кърлежи, молци, паяци, оси и дървояди. Насекомите пренасят на опасни заболявания като: салмонелоза, хепатит, холера, дизентерия, и други чревни инфекции. Паразитните насекоми като комарите, кърлежите, дървениците пренасят чрез кръвта с която се хранят у хората енцефалити, Ку треска и други.

Първа Дезинфекционна Станция Варнa извършва професионално отстраняване на всички проблемите с вредителите в жилищни сгради, производствени предприятия, складове за съхранение и търговия с хранителни продукти, заведения за бързо хранене и ресторанти, училища, детски градини, здравни заведения,  административни сгради, хотели, тревни площи и открити терени.

Дезинфекция от Първа Дезинфекционна Станция Варна

Дезинфикционна Станция Варна предлага на своите клиенти дезинфекция. Това е метод, който се използва за унищожаване на вируси, бактерии, спори, мухъл и плесени, които попаднали в хранителните продукти или по повърхности причиняват заболявания на хората и предизвикват повреда и унищожаване на ценни културно-исторически експонати. При аварии на канализацията и наводняване на жилища и мазета или при случаи на заразно болен се налага обеззаразяване (дезинфекция), което цели да не допуска разпространяване на опасни болести. Екипите от специалисти в дружеството ще извърши това с професионална техника и препарати, като гарантира максимална ефективност.

В производствените предприятия за: млекопреработване, месо, хлебозаводи, алкохолни и безалкохолни напитки е наложително да се извършва периодично дезинфекция на помещенията с цел осигуряване на подходящ микроклимат и предпазване на продукцията от заразяване с нежелателни микроорганизми.

Ключови думи:
Първа Дезинфекционна Станция Варнa, ПДС Варна, деритизация Варна, дезинфекция Варна, дезинсекция Варна, борба вредители Варна, абонаментна поддръжка на хотели Варна, препарати срещу гризачи Варна, препарати срещу насекоми Варна, Purva Dizenfikciozna Stanciq Varna
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 9720 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории