ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Многопрофилни болници Първа Частна МБАЛ Враца
Първа Частна МБАЛ Враца
Първа Частна МБАЛ Враца
ОТДЕЛЕНИЯ
Физикална и рехабилитационна медицина
Нервни болести
Анестезия и интензивно лечение
Ортопедия и травматология
дейност: Медицина и здравеопазване / Многопрофилни болници
населено място: град Враца / Младост
Адрес: ул. "Скакля" 6
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ НОВ МЦ КАРТА

НОВ МЦ на Първа Частна МБАЛ Враца в град Враца в Младост

"Нов медицински център" е създаден преди 3 години като лечебно заведение от поликлиничен тип в доболничната помощ. В момента в "Нов медицински център" работят над 30 лекари - специалисти от 16 различни области на медицината. Те използват модерно оборудвани кабинети и авангардна медицинска апаратура от водещи световни производители. На тяхно разположение са собствените ни лаборатории, където се извършват всички видове клинични, вирусологични и хормонални изследвания, както и Сектор по Образна диагностика. Те улесняват диагностиката и правилното лечение.

"Нов медицински център" разполага с единствената вирусологична лаборатория на територията на Северозападна България. В лечебното ни заведение можете да направите изследване за остеопороза и да започнете адекватно лечение. В центъра може да направите и модерния VEGA - тест, третиращ болестите на обмяната и подходящия диетичен режим за Вас - отслабване без диета.

"Нов медицински център" разполага с единствената амбулаторна физиотерапия, която можете да посещавате в удобно за Вас време и с направления по Здравна каса, бланка МЗ No3. Разполагаме със собствен медицински автотранспорт, който може да бъде използван и от други болници и отделения по заявка и на тел. 092/66 34 34 и 092/66 35 35.

В "Нов медицински център" може да бъде извършена Вашата предоперативна анестезиологична консултация с оценка на оперативния риск, независимо къде Ви предстои операция. В медицинския център разполагаме с единствения в Северозападна България плантограф, който сканира деформациите на стъпалата и дава възможност за уникално точна изаботка на всички видове стелки и ортезни средства на долния крайник, които се изработват по поръчка.

На територията на "Нов медицински център" работят и 6 семейни лекари, а именно д-р Торбова, д-р Миленков, д-р Иво Георгиев, д-р Митов, д-р Анелия Якимова и д-р Казаков. Техните над 15 000 пациента ползват услугите на специализираните кабинети на "Нов медицински център", както и на нашата лаборатория и образна диагностика.

Грижата за пациентите е приоритет за нас и тя не приключва на изхода на медицинския център. За да дадем повече на потърсилите лекарска помощ при нас, ние създадохме този сайт. Неговата цел е да ви запознае с услугите, които предлага " Нов медицински център ", със специалистите, които работят при нас и с апаратурата, която е на тяхно разположение. Тази информация ще ви послужи, когато се наложи да потърсите специализирана медицинска помощ. Тя ще ви е от полза дори, когато не разполагате с време, за да намерите подходящия за вас специалист и метод на лечение. Ако не можете да ни посетите на място, използвайте този сайт, за да се свържете с нас или да поискате съвет и консултация.

Ние ценим вашето мнение! Ето защо на всяко предложение за разширяване и обогатяване на информацията в сайта, ще обърнем специално внимание.

За въпроси относно сайта - пишете на novmed_centar@abv.bg.

 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 18778 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории