ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Многопрофилни болници Първа Частна МБАЛ Враца
Първа Частна МБАЛ Враца
Първа Частна МБАЛ Враца
ОТДЕЛЕНИЯ
Физикална и рехабилитационна медицина
Нервни болести
Анестезия и интензивно лечение
Ортопедия и травматология
дейност: Медицина и здравеопазване / Многопрофилни болници
населено място: град Враца / Младост
Адрес: ул. "Скакля" 6
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ НОВ МЦ КАРТА

Първа Частна МБАЛ Враца - Частна многопрофилна болница за активно лечение във Враца

Първа Частна МБАЛ Враца разполага със съвременна техника за диагностика, оперативна дейност и лечение, областта на Ортопедията и травматологията, Анестизията и интензивното лечение, Нерните болести, в областта на Физиотерапията и рехабилитационната медицина. Болницата разполага с комфортни стаи със самостоятелни WC възли, климатизация и добре обучен персонал.

    Първа частна СБАЛОТ е разкрита прес 2007 г. Като ЕООД. От самото си създаване болницара е акредитирана от МЗ с максимум 5 звезди за 5 години и работи по договор с НЗОК за всички клинични пътеки в областта на ортопедията и травматологията.

   Болницата разполага с амбициозен екип от високоспециализирани лекари в сферата на ортопедията и травматологията и използва консултантски услуги на водещите хабилитирани лица в България.

   През 2010г., специализираната болница е преобразувана на  „Първа частна МБАЛ – Враца” ЕООД, с Разрешение за осъществяване на лечебна дейност  № МБ-315 от Министъра на здравеопазването.

   Лечебното заведение разполага със съвременна техника за диагностика, оперативна дейност и лечение в областта на Ортопедията и Травматологията, Анестезията и интензивното лечение. Нервните болести в об ластта на Физиотерапията и рехабилитационната медицина. Болницата разполага с комфортни стаи със самостоятелни WC възли, климатизация и добре обучен персонал. Лечебното заведение работи с всички видове направления на Здравната каса, така както и всички държавни структури на здравеопазването в Република България. Също така се извършват и платени операции и процедури. В болницата работят 21 лекари, които са специализирали в чужбина и България.

    Целта на основателите на клиниката е стремеж към безкомпромисно качество на предлаганите услуги и ново европейско отношение към своите пациенти.

РАЗПОЛАГАМЕ С МОДЕРЕН КОМПЮТЪРЕН ТОМОГРАФ /СКЕНЕР/ И РАБОТИМ С НАПРАВЛЕНИЯ ПО ЗДРАВНА КАСА

   Най-модерния апарат за компютърна диагностика /Скенер/ в Северозападна България – General Electric Lisghtspeed 8. Извършват се всички видове контрастни изследвания за постигане на точна диагноза и проследяване на ефекта от проведеното лечение.

    За нуждите на лечението и диагностиката, лечебното заведение  разполага с високотехнологично  оборудвана клинична лаборатория, вирусологична лаборатория и Отделение по „Образна диагностика” – със стационарен рентгенов апарат и мобилен рентгенов апарат с мониторно изображение.

    Първа частна МБАЛ – ВРАЦА е многопрофилна болница, разполагаща с 66 легла. Болницата се състои от следните функционално обособени блока:

1. Консултативно - диагностичен;

2. Административно – стопански;

3. Стационар, включващ:

Ключови думи:
Първа Частна МБАЛ Враца, Болница Враца, частна клиника Враца, частна болница Враца, ортопедия Враца, травматология Враца, медицински център Враца, медицински кабинети Враца , лаборатория Враца,ехографски кабинет Враца, рентген Враца, медициснки изследвания Враца ,прегледи при специалисти Враца, консултации със специалисти Враца, медицинска лаборатория Враца
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 20522 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории