ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Развлечения и спорт Паркове Парк за приключения Адреналин
Парк за приключения Адреналин
Парк за приключения Адреналин
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Развлечения и спорт / Паркове
населено място: Ловеч - област / Община Тетевен
Адрес: гр. Тетевен ул. Иван Вазов 9
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ РАБОТНО ВРЕМЕ КАРТА

Парк за приключения Адреналин - Пейнтбол и катерене по изкуствена стена в Тетевен

Парк за приключения Адреналин се намира в град Тетевен, месността Балинци. Предлага Въжен атракцион, Лъвски скок, Пейнтбол и Катерене по изкуствена стена.

Парк за приключения Адреналин в град Тетевен

Парк за приключения Адреналин е разположен е в местността Балинци, срещу хотелски комплекс Здравец в град Тетевен. Въжената градина е конструирана в клоните на борова гора, разделена от обширна поляна, подходяща за всякакви игри и забавления. Препятствията са 26 на брой и са на средна височина 8 метра от земята.

Паркът работи без почивен ден и предлага следните атракции:

  • Въжен атракцион - В клоните на дърветата
  • Лъвски скок
  • Изкуствена стена за катерене
  • Пейнтбол и други забавления

Въжен атракцион от Парк за приключения Адреналин в град Тетевен

Парк за приключения Адреналин в град Тетевен разполага с въжен атракцион, който е звездата на парка. Това е двупосочният въжен тролей с дължина 65 метра, който е уникален по рода си в цяла Европа. Всички желаещи да преминат през препятствията, преминават инструктаж за ползване на осигурителните колани и карабинерите. Инструкторите дават съвети и следят преминаването през препятствията, спазени са всички правила за безопасност. Атракционът е подходящ за всички възрасти. Представлява множество въжета и елементи разположени и монтирани здраво високо сред дърветата. Трябва да се преодолеят различни препятствия и да се премине по люлеещи се дървени мостчета и греди. Трудността на елементите се повишава постепенно. За безопасността на посетителите се грижат инструктори и е осигурена специална екипировка.

Лъвски скок от Парк за приключения Адреналин в град Тетевен

За тези, които все още не са успели да вдигнат своят адреналин, в Парк за приключения Адреналин в град Тетевен сме предвидили 15 метров лъвски скок, който със сигурност ще Ви изненада, впечатли и съживи. С цел да продължим да играем, въпреки летните жеги организираме игри на горски терени. Мястото е подходящо както за организиране на тиимбилдинг, така и за рождени дни и приятелски игри.

Катерене по изкуствена стена от Парк за приключение Адреналин, Тетевен

Парк за приключения Адреналин в град Тетевен предлага отлични условия за катерене по изкуствена стена за начинаещи и напреднали. Макар днес катеренето да е официален спорт, неговото начало е било поставено преди много години. През последните години броят на любителите на това екстремно физическо занимание непрекъснато се разраства, което е довело и до някои трансформации в неговата първоначална структура. Към днешна дата катеренето се е настанило удобно в зали и гористите местности с изградени изкуствени стени за целта, където всеки, който поиска, може да се наслади на едно незабравимо преживяване, при това с максимална сигурност за своето здраве.

Пейнтбол от Парк за приключения Адреналин в град Тетевен

В Парк за приключения Адреналин в град Тетевен се предлага пейнтбол. Това е спортна игра, същността на която е да бъдат елиминирани противниците с помощта на специално оръжие, наречено маркер, което стреля с топчета боя. По време на игра участниците носят специално предпазно облекло, на което се отпечатват боите от попаденията с топчетата боя. Съществуват различни варианти за игра на пейнтбол, като някои напомнят реални военни действия, а други по-скоро сюрреалистична компютърна игра със съответния декор.

Парк за приключения Адреналин е разположен на територията на живописната природа, която осигурява прохлада дори в най-горещите дни на лятото. Нашият професионализъм и отдаденост да правим нещата както трябва, са предпоставка за изключително хубави и запомнящи се моменти.  Ще Ви окажем пълно съдействие за организирането на рождени дни, тиимбилдинг, ергенски партита и за каквото още се сетите.

Ключови думи:
Парк за приключения Адреналин Тетевен, парк приключения Тетевен Балинци, катерене изкуствена стена Тетевен, пейнтбол Тетевен Балинци, лъвски скок Тетевен, въжен атракцион Тетевен, атракции Тетевен
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8464 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории