ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Основно училище ОУ Васил Левски село Иваново
ОУ Васил Левски село Иваново
ОУ Васил Левски село Иваново
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Основно училище
населено място: Шумен - област / Община Върбица
Адрес: с. Иваново, ул. Васил Левски 10
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ФИНАНСИРАНЕ КАРТА

ОУ Васил Левски село Иваново - Основно училище в село Иваново, Върбица

ОУ Васил Левски е основно училище с дългогодишна история и традиции в село Иваново. В училището се предлага качествено обучение на ученици от 1 до 8 клас.

Обучение на ученици от 1 до 8 клас в ОУ Васил Левски село Иваново

ОУ Васил Левски в село Иваново е основно училище с дългогодишна история и традиции, в което се предлага качествено обучение на ученици от 1 до 8 клас. В училището се извършва подготовка и обучение на ученици от квалифицирани преподаватели и педагози. Учебният процес в ОУ Васил Левски Иваново протича в една смяна, само сутрин.

ОУ Васил Левски в село Иваново разполага със съвременна материална база, даваща отлична предпоставка за качествено обучение.

В училището работят квалифицирани и мотивирани педагози и преподаватели с дългогодишен опит, които ще се погрижат за обучението и възпитанието на Вашите деца.

Обучението, което предлагаме в ОУ Васил Левски село Иваново е на много добро ниво. По-голяма част от възпитаниците на училището, след завършване на 8 клас, продължават успешно обучението си в елитни гимназии в страната.

Прием на ученици от 1 до 8 клас в ОУ Васил Левски село Иваново

ОУ Васил Левски Иваново извършва прием на ученици от 1 до 8 клас за обучение в непрофилирани паралелки. Училището се намира в село Иваново и приема деца от селото и околността за възпитание и обучение по общообразователните предмети. Основно училище Васил Левски Иваново не изисква от учениците полагане на изпит за прием в училището.

ОУ Васил Левски в село Иваново разполага със спортна площадка, библиотека, уютни класни стаи и кабинети. В училището има кабинети по: история, география, химия, физика и биология. Всички кабинети са оборудвани със средства, за подпомагане и улесняване на учебния процес.

Целта преподавателите в ОУ Васил Левски Иваново е да формират личности с умения и самостоятелно мислене. За възпитанието и обучението на учениците се грижат, екип от квалифицирани преподаватели с дългогодишен професионален опит.

Изборът на училище, за деца от първи до осми клас е изключително важен, тъй като тогава в децата се изграждат и създават, навици и дисциплина. Избирайки ОУ Васил Левски Иваново, детето Ви, ще получи качествено образование.

Ключови думи:
обучение ученици Иваново Върбица, прием ученици Иваново Върбица, основно образование Иваново Върбица, основно училище Иваново, основно образование община Върбица, обучение ученици Иваново, подготовка ученици Иваново, обучение Иваново община Върбица,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 6922 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории