ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Основно училище ОУ Васил Левски Хитово
ОУ Васил Левски Хитово
ОУ Васил Левски Хитово
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Основно училище
населено място: Добрич - област / Община Добрич
Адрес: с. Хитово, ул. Шеста 4
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС СЪБИТИЯ КАРТА

ОУ Васил Левски Хитово - Основно училище в село Хитово, Община Добрич

ОУ Васил Левски е основно училище, намиращо се в село Хитово, Община Добрич. В учебното заведение се извършва прием и обучение на ученици от 1 до 8 клас.

Основно училище Васил Левски в село Хитово, Добрич

ОУ Васил Левски Хитово - Основно училище в село Хитово, Община ДобричОсновно Училище Васил Левски село Хитово поставя своето начало през 1941 година. Учебното заведение притежава: иновативна материална база, интернет, кабинет с компютри и спортна площадка. Квалифицираните преподаватели, полагат грижи за обучението и възпитаването на учениците.

Целта на концепцията за развитие на ОУ Васил Левски Хитово е осигуряването на ефективно и качествено образование, насочено към подобряване на грамотността и повишаването на обучителните резултати, от външни и вътрешни оценявания.

В учебното заведение се извършва прием и обучение на ученици от 1 до 8 клас. Обучението се извършва от квалифицирани преподаватели.

Обучение на ученици в ОУ Васил Левски село Хитово, Добрич

ОУ ОУ Васил Левски село Хитово разполага с екип от квалифицирани и мотивирани преподаватели и педагози, които полагат нужните грижи за възпитанието и обучението на Вашите деца. Обучението, предлагано в учебното заведение е на високо ниво. По-голяма част от възпитаниците на основното училище след завършване на осми клас, продължават своето обучение в гимназии разположени на територията на цялата страната.

Прием на ученици в ОУ Васил Левски село Хитово, Добрич

ОУ Васил Левски извършва прием на ученици от 1 до 8 клас . Ученото заведение е разположено на територията на село Хитово, Община Добрич и приема за обучение деца от селото и околността. Мисията на преподавателите в училището е да формират личности с отлични умения и самостоятелно мислене. За обучението и възпитанието на децата Ви, разполагаме с педагози и преподаватели и педагози с богат и дългогодишен практически опит.

Ключови думи:
Основно училище Васил Левски Хитово, училище село Хитово, основно училище Община Добрич, училище област Добрич, основно образование село Хитово, основно образование област Добрич, обучение ученици село Хитово, прием ученици Хитово Добрич, Проект квалификация педагогическите кадри Хитово, OU Vasil Levski selo Hitovo
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 4551 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории