ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Основно училище ОУ Св.Св.Кирил и Методий Бабяк
ОУ Св.Св.Кирил и Методий Бабяк
ОУ Св.Св.Кирил и Методий Бабяк
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Основно училище
населено място: област Благоевград / Община Белица
Адрес: село Бабяк
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ФИНАНСИРАНЕ КАРТА

ОУ Св.Св.Кирил и Методий Бабяк - Основно училище в Бабяк, Белица

ОУ Св.Св.Кирил и Методий e основно училище в село Бабяк, общ. Белица. То е защитено средищно училище в което се извършва обучение на ученици от първи до осми клас. Обучението се осъществява на две смени. Успешно завършилите получават диплома за основно образование.

Основно училище Св.Св.Кирил и Методий в Бабяк, Белица

ОУ Св.Св.Кирил и Методий представлява основно училище в село Бабяк, община Белица, област Благоевград. Учебното заведение е със статут на защитено средищно училище с общинско финансиране в което се извършва обучение на ученици от 1-ви до 8-ми клас.

Директор на ОУ Св.Св.Кирил и Методий в село Бабяк е Акия Мусов. Училището има дългогодишна история и традиции в обучението и възпитанието на деца.

Защитено средищно училище Св.Св.Кирил и Методий в Бабяк, Белица

Основно училище Св.Св.Кирил и Методий в село Бабяк е защитено средищно училище в община Белица. Защитените училища, трябва да продължат своето функциониране, независимо от малкият брой ученици, които се обучават в тях.

Защитени са училищата с национално значение или такива, които ако се закрият, това би довело до сериозно нарушаване на достъпа до образование на определен брой деца. Те немогат да бъдат закривани и при определени условия училището получава допълнително финансиране.

Обучение от първи до осми клас в ОУ Св.Св.Кирил и Методий  Бабяк

В Основно училище Св.Св.Кирил и Методий в село Бабяк се извършва обучение на ученици от от първи до осми клас. Учебният процес протича в две смени. Училището разполага с добра материално-техническа база.

За обучението и възпитанието на учениците в ОУ Св.Св.Кирил и Методий в село Бабяк се грижат квалифицирани преподаватели - педагози с богат професионален опит.

Изборът на подходящо учебно заведение, за обучението и подготовката на деца от първи до осми клас е изключително важен. В този период те се изграждат като личности и създават в себе си, навици и дисциплина.

Основно образование от ОУ Св.Св.Кирил и Методий в Бабяк, Белица

Успешно завършилите Основно училище Св.Св.Кирил и Методий в село Бабяк получават диплома за основно образование с която могат да продължат своето образование в учебни заведения по техен избор в цялата страна.

Ключови думи:
основно училище Бабяк Белица, средишно училище Белица, защитено училище Белица, обучение първи до осми клас Белица, основно образование Бабяк Белица, полуинтернатни групи община Белица
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8966 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории