ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Основно училище ОУ СВЕТИ СВЕТИ КИРИЛ И МЕТОДИЙ МАЛОРАД
ОУ СВЕТИ СВЕТИ КИРИЛ И МЕТОДИЙ МАЛОРАД
ОУ СВЕТИ СВЕТИ КИРИЛ И МЕТОДИЙ МАЛОРАД
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Основно училище
населено място: Враца - област / Община Борован
Адрес: с. Малорад, ул. Петър Къчев 8
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПРОЕКТИ КАРТА

ОУ СВЕТИ СВЕТИ КИРИЛ И МЕТОДИЙ МАЛОРАД - Основно образование в село Малорад, Борован

ОУ Св Св Кирил и Методий е Основно училище в село Малорад, Oбщина Борован. В училището се извършва прием и обучение на деца от 1 до 8 клас в една смяна.

Основно училище Св Св Кирил и Методий в село Малорад, Община Борован

ОУ Св Св Кирил и Методий в село Малорад, Община Борован предлага качествено обучение на деца от 1 до 8 клас. Основното училище разполага с дългогодишни традиции и богата история. Училището приема за обучение и възпитание ученици по общообразователните предмети: История, География, Биология, Математика, Български език и литература. Основното училище разполага със специалисти преподаватели и педагози.

ОУ Св Св Кирил и Методий е основно училище с общинско финансиране, в което се обучават деца от 1 до 8 клас. Броят на учениците, които се обучават в учебното заведение е от 158 деца, разпределени в осем паралелки. Училището разполага с утвърден учителски колектив. Обучението на ученици се осъществява в една смяна - сутрин.

Обучение на деца в ОУ Св Св Кирил и Методий село Малорад

ОУ Св Св Кирил и Методий предлага обучение на деца от 1 до 8 клас от село Малорад и селата в региона в една смяна. След завършване на обучителният процес, учениците ще разполагат със стабилни познания по общообразователни предмети.  Въпреки, че ОУ Св Св Кирил и Методий се намира в малко селце в Община Борован, подготовката и обучението на ученици е на много добро ниво. Голяма част от възпитаниците на основното училище, след завършване на осми клас продължават своето обучение в елитни училища и гимназии в цялата страна.

ОУ Св Св Кирил и Методий Малорад дава една отлична и стабилна база от знания на възпитаниците си. Развива интереса на учениците към изучаването на нови неща и подтиква децата към усъвършенстване и саморазвитие, както и изгражда основите на техните познания,.

Прием на ученици от 1 до 8 клас от ОУ Св Св Кирил и Методий Малорад

ОУ Св Св Кирил и Методий Малорад извършва прием на ученици от 1 до 8 клас за обучение в непрофилирани паралелки. В основното училище се приемат деца от село Малорад и населените села в региона, за възпитание и обучение по общообразователните предмети. Обучението се извършва от квалифицирани преподаватели и педагози с богат и дългогодишен практически опит в преподаването. ОУ Св Св Кирил и Методий Малорад разполага с просторни, светли и поддържани класни стай, спортна площадка за часовете по физическо възпитание.

Ключови думи:
основно училище село Малорад, прием ученици Малорад, обучение ученици Малорад, основно училище област Враца, основно училище община Борован, основно образование Малорад, основно образование област Враца, обучение ученици първи клас Малорад, обучение ученици 8 клас Малорад
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 5843 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории