ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Основно училище ОУ Свети Свети Кирил и Методий Градница
ОУ Свети Свети Кирил и Методий Градница
ОУ Свети Свети Кирил и Методий Градница
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Основно училище
населено място: Габрово - област / Община Севлиево
Адрес: с. Градница, ул. Алеко Константинов 1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПРОЕКТИ КАРТА

ОУ Свети Свети Кирил и Методий Градница - Основно училище в Градница, Севлиево

ОУ Свети Свети Кирил и Методий е основно училище в с. Градница, общ. Севлиево. В училището се извършва обучение за ученици от първи до осми клас. Успешно завършилите своето обучение получават диплома за основно образование.

Основно училище Свети Свети Кирил и Методий в Градница, Севлиево

ОУ Свети Свети Кирил и Методий Градница - Основно училище в Градница, СевлиевоОУ Свети Свети Кирил и Методий е основно училище в село Градница, община Севлиево. Училището е създадено през 1881 година на територията на село Градница. Селото се намира в Северен централен регион на България и е част от община Севлиево.

ОУ Св.св.Кирил и Методий има богата истроия през която успява да се запази. Учебното заведение преминава през периодите от писане върху насипан пясък и плочи до съвременните методи на обучение.

Към днешна дата училището разполага с добра материално-техническа база. В училищната сграда има специализирани кабинети по различните предмети и компютърна зала, в която се прилага мултимедийно обучение. ОУ Св.св.Кирил и Методий Градница има изградени традиции в спортната дейност.

Обучение на ученици от първи до осми клас в Градница, Севлиево

В ОУ Свети Свети Кирил и Методий Градница се извършва обучение на ученици от първи до осми клас. Процесът на обучение протича в една учебна смяна - само сутрин . Училището е с общинско финансиране.

ОУ Св.св.Кирил и Методий Градница е средищно училище за селата Бериево, Дамяново, Хирево, Столът и Млечево. Възпитаниците на училището с желание се включват в различните училищни, общоселски и общински мероприятия.

Основно образование от ОУ Св.св.Кирил и Методий Градница, Севлиево

Успешно завършилите осми клас в ОУ Свети Свети Кирил и Методий Градница получават диплома за основно образование. В училището работят квалифицирани учители-педагози с богат професионален опит в обучението и възпитанието на деца.

През годините и до днес, ОУ Свети Свети Кирил и Методий Градница продължава просветните традиции, гордее се с доказалите се кадри, които са получили там основното си образование, и са се развили професионално. Възпитаници на училището са известни професори, инженери, агрономи, лекари и военни, които прославят името на ОУ ”Св.св.Кирил и Методий” село Градница навсякъде.

Ключови думи:
основно училище Градница, обучение ученици Градница, обучение от първи до осми клас Градница, основно образование Градница, основно училище община Севлиево, OU Sveti Sveti Kiril i Metodi Gradnica
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 5553 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории