ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Основно училище ОУ Св Климент Охридски град Дупница
ОУ Св Климент Охридски град Дупница
ОУ Св Климент Охридски град Дупница
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Основно училище
населено място: Кюстендил - област / Община Дупница
Адрес: град Дупница, ул. Ю. Венелин №92
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ФИНАНСИРАНЕ КАРТА

ОУ Св Климент Охридски град Дупница - Основно училище в град Дупница

ОУ Св Климент Охридски е основно училище с история и традиции в град Дупница. В училището се извършва прием и качествено обучение на ученици от 1 до 8 клас

Основно училище Св Климент Охридски в град Дупница

ОУ Св Климент Охридски предлага обучение на ученици от 1 до 8 клас. Училището е с общинско финансиране. Обучението на учениците се извършва в целодневна форма на обучение. Учебното заведение работи по проект за реинтеграция на роми, отпаднали от обучение. Проектът се осъществява в партньорство с община Дупница.

Обучение на ученици от 1 до 8 клас в ОУ Св Климент Охридски Дупница

ОУ Св Климент Охридски в град Дупница е основно училище с богата, дългогодишна история и традиции, в което се извършва качествено обучение на ученици от 1 до 8 клас. В основното училище се извършва подготовка и обучение на ученици от висококвалифицирани преподаватели и педагози. Учебният процес в ОУ Св Климент Охридски протича в една смяна, само сутрин. ОУ Св Климент Охридски Дупница разполага с добре поддържана материална база, даваща отлична предпоставка за качествено обучение. В училището работят квалифицирани и мотивирани педагози и преподаватели с дългогодишен опит, които ще се погрижат за обучението и възпитанието на Вашите деца.

Прием на ученици от 1 до 8 клас в ОУ Св Климент Охридски град Дупница

ОУ Св Климент Охридски Дупница извършва прием на ученици от 1 до 8 клас за обучение в непрофилирани паралелки. Училището се намира в град Дупница и приема деца от селото и околността за възпитание и обучение по общообразователните предмети. Основно училище Св Климент Охридски не изисква от учениците полагане на изпит за прием в училището.

ОУ Св Климент Охридски Дупница разполага със спортна площадка, библиотека, кабинети и уютни класни стаи. Основното училище разполага с кабинети по: история, география, биология, математика, Български език и литература. Всички кабинети са оборудвани със средства, за улесняване и подпомагане на учебния процес. Целта преподавателите в ОУ Св Климент Охридски Дупница е да формират личности със самостоятелно мислене и умения. За обучението и възпитанието на учениците се грижи, екип от отлично подготвени преподаватели с дългогодишен професионален опит.

Ключови думи:
ОУ Св Климент Охридски град Дупница, основно училище Дупница, обучение ученици Дупница, прием ученици Дупница, основно образование Дупница, училище Дупница, образование Дупница,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8635 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории