ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Основно училище ОУ Отец Паисий Реселец
ОУ Отец Паисий Реселец
ОУ Отец Паисий Реселец
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Основно училище
населено място: Плевен - област / Община Червен Бряг
Адрес: с.Реселец, ул. Ръчене 35
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ФИНАНСИРАНЕ КАРТА

ОУ Отец Паисий Реселец - Основно училище село Реселец, област Плевен

Основно училище Отец Паисий село Реселец обучава ученици от 1-8 клас. Учебното заведение извършва прием на първокласници и е с общинско финансиране.

ОУ Отец Паисий - Основно училище в село Реселец, община Червен Бряг

ОУ Отец Паисий е основно училище в село Реселец, община Червен Бряг. В учебното заведение се обучават ученици от 1-8 клас. Обучението се извършва от квалифицирани педагози с дълъг професионален опит. Основно училище Отец Паисий е учебно заведение с общинско финансиране.

Обучение на ученици 1-8 клас в село Реселец, област Плевен

ОУ Отец Паисий Реселец - Основно училище село Реселец, област ПлевенОсновно училище Отец Паисий село Реселец обучава ученици от 1-8 клас. В нашето училище се обучават деца както от селото, така и от съседните населени места. Обучението е в непрофилирани паралелки, като учениците изучават общообразователните предмети. ОУ Отец Паисий разполага с уютни, светли и добре поддържани класни стаи. В училището работят квалифицирани преподаватели с дългогодишен стаж.

Прием на първокласници в ОУ Отец Паисий село Реселец

ОУ Отец Паисий село Реселец извършва прием на първокласници в непрофилирани паралелки. Необходимите документи при кандидатстване са:

  • акт за раждане ( копие )
  • заявление по образец
  • удостоверение за завършена подготвителна група

Нашето учебно заведение разполага с топли и уютни класни стаи, оборудвани с модерни средства за подпомагане и улесняване на учебния процес. Обучението при нас е на много добро ниво и голяма част от учениците, продължават своето обучение в гимназии из цялата страната.

Училището преди година бе включено в списъка на средищните училища в РБ и тази година очакваме да излезе новият Списък средищни училища за учебната 2013-2014 година за включването ни в който има решение на Общ.съвет-Ч. Бряг, Становище от РИО - Плевен и Предложение от Кмета на общината до МОН.Селото ни се намира в Карлуковския карстов район,има прекрасна природа, действаща екопътека.На - по късен етап ще ви изпратя подходящи снимки от училищния живот и природните забележителности на селото.Не мога да гадая какво ще е бъдещето,но за миналото на училището казвам, че в него е създаден първият в България тригласен ученически хор за народно пеене от именитият учител Христо Петров Ковачев, под чието вещо ръководство за първи път са изпълнявани песни на Филип Кутев, който наричаше малките певци - реселешки славейчета. Концерти на този хор има в записи на националното радио. Хорът е бил лауреат на много национални фестивали и на Световния фестивал на младежта и студентите 1968 г. в София. Сега в селото от три години насам се провежда и Национален фестивал на народната песен"Христо Ковачев" с председател на жури проф. Михаил Букурещлиев- ученик на Хр. Ковачев в хоровото дело

Ключови думи:
ОУ Отец Паисий Реселец, основно училище Реселец, основно училище Отец Паисий Реселец, основно училище община Червен Бряг, обучение ученици 1-8 клас Реселец, прием първокласници Реселец, финансиране ОУ Отец Паисий Реселец, основно образование Реселец, OU Otec Paisij Reselec
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 6836 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории