ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Основно училище ОУ Неофит Рилски Копривец
ОУ Неофит Рилски Копривец
ОУ Неофит Рилски Копривец
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Основно училище
населено място: Русе - област / Община Бяла
Адрес: ул. Неофит Рилски 30
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ДЕЙНОСТИ КАРТА

ОУ НЕОФИТ РИЛСКИ КОПРИВЕЦ - ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ КОПРИВЕЦ

ОУ Неофит Рислки е основно училище в село Копривец, Област Русе. Училището е с общинско финансиране и предлага основно образование за деца от 1 до 8 клас.

Основно училище Неофит Рилски в село Копривец, Област Русе

ОУ Неофит Рислки е основно училище разположено на територията на село Копривец, Област Русе. В учебното заведение се обучават ученици от 1 до 8 клас. Учебният процес се осъществява на една смяна - само сутрин. Учебното заведение е с общинско финансиране. Основното училище разполага с много добре поддържана материално-техническа база. На разположение на възпитаниците на ОУ Неофит Рилски Копривец са: площадка за игра, физкултурен салон с уреди за спортуване, уютни класни стаи, обзаведени с чинове и дъска за писане.

Обучение на ученици от 1 до 8 клас в ОУ Неофит Рилски село Копривец

ОУ Неофит Рилски Копривец е основно училище с богата история и традиции, в което се предлага качествено обучение на ученици от 1 до 8 клас. В учебното заведение се извършва подготовка и обучение на ученици. В основното училище работят мотивирани и квалифицирани преподаватели с дългогодишен опит, грижещи се за възпитанието и обучението на Вашите деца. Обучението, което предлагаме в ОУ Неофит Рилски село Копривец е на много добро ниво. По-голяма част от възпитаниците на училището, след завършване на 8 клас, продължават своето обучение в гимназии в цялата страната.

Прием на ученици от 1 до 8 клас в ОУ Неофит Рилски село Копривец

ОУ Неофит Рилски извършва прием на ученици от 1 до 8 клас. Основното училище се намира в село Копривец и приема деца от селото и областта за обучение по общообразователни предмети: математика, история, география, Български език и литература. Училището не изисква от учениците да полагат изпит за прием. ОУ Неофит Рилски в село Копривец разполага със спортна площадка, библиотека и уютни класни стаи. Всички стаи са оборудвани със средства, за улесняване и подпомагане на учебния процес.

Преподаватели в ОУ Неофит Рилски село Копривец

Целта на преподавателите в ОУ Неофит Рилски в село Копривец е да формират личности с умения и самостоятелно мислене. За обучението и възпитанието на учениците се грижи екип от преподаватели с дългогодишен опит. Изборът на учебно заведение, за деца от 1 до 8 клас е много важен, тъй като тогава в децата се създават и изграждат, навици и дисциплина.

Ключови думи:
Основно Училище Копривец, основно училище област Русе, основно образование Копривец, обучение ученици Копривец, прием ученици село Копривец,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8233 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории