ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Основно училище ОУ Христо Смирненски Ямбол
ОУ Христо Смирненски Ямбол
ОУ Христо Смирненски Ямбол
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Основно училище
населено място: град Ямбол / Център
Адрес: ул. Търговска 79
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ФИНАНСИРАНЕ КАРТА

ОУ Христо Смирненски Ямбол - Основно училище в центъра на град Ямбол

Основно училище Христо Смирненски град Ямбол, обучава ученици от 1-8 клас. Приемът на ученици е за подготвителен, първи и пети клас.

Основно училище Христо Смирненски град Ямбол, приема ученици за подготвителен, първи и пети клас. Ние обучаваме ученици от 1-8 клас в една смяна ( дневна ). Учебното заведение е с общинско финансиране.

История на ОУ Христо Смирненски Ямбол

Основни училище Христо Смирненски е създадено през 1963 г. като прогимназия, а 15 години по-късно е обявено за основно училище. Началото е поставено с 44 учители, над 900 ученика в 25 паралелки. Една от целите на учебното ни заведение е да развива способностите и талантите на младите хора, за да бъдат конкурентноспособни и успешни в живота. Екипът от мотивирани и висококвалифицирани преподаватели, работят всеотдайно, за постигането на високи резултати в учебният процес. Възпитаниците на Христо Смирненски, ежегодно печелят призови места в олимпиади по литература, български език, биология, физика и математика. Редовно се изявяват и по спорт и изобразително изкуство. Основни училище Христо Смирненски разполага с богата библиотека, голям физкултурен салон, 2 компютърни зали и множество специализирани кабинети.

Прием на ученици в ОУ Христо Смирненски Ямбол

ОУ Христо Смирненски град Ямбол, извършва прием на ученици за подготвителен, първи и пети клас. За децата в подготвителен клас, ние осигуряваме, безплатни учебни материали, безплатно обучение по спорт, компютри и английски език и безплатни закуска и обяд. На първокласниците, ръководството на ОУ Христо Смирненски предоставя безплатни учебни пособия и закуска. Учениците за първи клас, изучават СИП и ЗИП по спорт, информационни технологии, математика и английски език. ОУ Христо Смирненски извършва прием на ученици за пети клас. Учениците изучават  СИП по спорт, информационни технологии, математика, БЕЛ и специализирано обучение по музика. В нашето учебно заведение, учениците осъществяват своите мечти, а преподавателите са приятели и учители. 

Ключови думи:
училище Ямбол, училища Ямбол, ученици Ямбол, основно образование Ямбол, училище общинско финансиране Ямбол, учебен процес Ямбол,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 8532 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории