ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Основно училище ОУ Христо Груев Данов село Розино
ОУ Христо Груев Данов село Розино
ОУ Христо Груев Данов село Розино
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Основно училище
населено място: Пловдив - област / Община Карлово
Адрес: село Розино
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ФИНАНСИРАНЕ КАРТА

ОУ Христо Груев Данов село Розино - Основно училище в село Розино, Карлово

ОУ Христо Груев Данов е основно училище в село Розино, Община Карлово. В учебното заведение се извършва прием и обучение на ученици от 1 до 8 клас. Обучението се извършва от квалифицирани преподаватели.

Основно образование от ОУ Христо Груев Данов село Розино

В ОУ Христо Груев Данов село Розино се извършва обучение на ученици за придобиване на диплома за основно образование. Изборът на учебно заведение, за ученици от 1 до 8 клас е много важен, тъй като именно тогава в децата се създават и изграждат, навици и дисциплина. Избирайки ОУ Христо Груев Данов село Розино,  Вашите деца ще получат качествено основно образование. За възпитаниците ни предоставяме, нужната подготовка и база от знания за тяхната реализация и бъдещо развитие.

Обучение ученици от ОУ Христо Груев Данов село Розино

ОУ Христо Груев Данов село Розино разполага с екип от мотивирани и квалифицирани педагози и преподаватели, които полагат нужните грижи за възпитанието и обучението на Вашите деца. Обучението, предлагано в Основно училище Христо Груев Данов село Розино е на високо ниво. По-голяма част от възпитаниците на учебното заведение, след завършване на осми клас, продължават обучението си в гимназии разположени на територията на цялата страната.

Материална база на ОУ Христо Груев Данов село Розино

ОУ Христо Груев Данов село Розино разполага с много добре поддържана материална база, която е предпоставка за качествено обучение на ученици. Целта, която следва основното училище е да изгради в децата, самочувствие на компетентни и знаещи личности. ОУ Христо Груев Данов село Розино разполага с библиотека, голяма спортна площадка. Класните стаи и кабинетите, са оборудвани с необходимите средства, които служат за подпомагане и улесняване на учебния процес в училището.

Прием на ученици от 1 до 8 клас в ОУ Христо Груев Данов село Розино

ОУ Христо Груев Данов село Розино извършва прием на ученици от 1 до 8 клас . Училището е разположено на територията на село Розино, Община Карлово и приема за обучение деца от селото и околността. Мисията на преподавателите от ОУ Христо Груев Данов село Розино е да формират личности с отлични умения и самостоятелно мислене. За обучението и възпитанието на децата Ви, разполагаме с педагози и преподаватели с богат и дългогодишен практически опит.

Ключови думи:
основно образование Розино Карлово, прием ученици Розино Карлово, основно училище Розино Карлово, обучение ученици Розино Карлово, ОУ Христо Груев Данов село Розино, основно училище Розино, основно образование Розино, образование община Карлово, основно образование Карлово община,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 10438 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории