ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Основно училище ОУ Христо Ботев Търнава
ОУ Христо Ботев Търнава
ОУ Христо Ботев Търнава
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Основно училище
населено място: Враца - област / Община Бяла Слатина
Адрес: с. Търнава, ул. Димитър Благоев 44
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ФИНАНСИРАНЕ КАРТА

ОУ Христо Ботев Търнава - Основно образование за ученици от 1-8 клас

ОУ Христо Ботев е основно училище в село Търнава. Училището предлага обучение на ученици от 1 до 8 клас. Обучението се извършва от квалифицирани преподаватели в една смяна.

Основно училище Христо Ботев село Търнава обучава ученици от 1-8 клас. Училището  е  общинско , а учебният процес протича в целодневен. За нашите възпитаници се грижат висококвалифицирани преподаватели.

ОУ Христо Ботев разполага с 2 отремонтирани училищни сгради,  спортни площадки, обширен двор, уютни класни стаи, компютърен кабинет и физкултурен салон. Училището разполага със съвременна техника в помощ на учебния процес.

Училището предлага разнообразни форми за ИИД, сред които  детски театър, краезнание и мажоретен състав.По проект УСПЕХ на МОН са няколко форми по програма „Джуниър ачийвмънт”, музикални и приложни ателиета, шахмат, туризъм и др.На учениците предлагаме три свободно избираеми предмета: руски език, фолклор на етносите и хореография.

Ежегодно се разработват проекти към МОН и други донори – МОСВ, ЦМЕДТ „Амалипе”, фонд „Земеделие”, чрез които се обогатяват възможностите за финансиране на различни дейности в училището.

Възпитаниците на ОУ „Христо Ботев” ежегодно участват в интересни изяви, олимпиади, спортни състезания и съвместни мероприятия с читалище „Напредък 1898” с.Търнава. Част от участията  на учениците са във вечери на народното творчество, концерти и тържества, конкурси и фестивали на училищно ,на  общинско и национално ниво.

Мисията на екипа преподаватели в  училището е да формира личности с висока интелектуална и образователна подготовка. Основната  цел е учениците да получат пълноценни знания, да бъдат възпитавани като свободни и отговорни личности с  развити творчески си заложби.

Ръководството на училището се стреми да осигури  достъпно и качествено образование на социално активни, адаптивни и мотивирани ученици. Всички служители и учители държат на работата си, на имиджа на учебното заведение и най-вече на личността на ученика като съзнателен участник в образователно-възпитателния процес. 

 

Ключови думи:
ОУ Христо Ботев Търнава, Образование Търнава, Основно училище Търнава, основно образование Търнава, училища Търнава Бяла Слатина, обучение ученици Търнава Бяла Слатина
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 10777 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории