ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Основно училище ОУ Двайсти Aприл град Панагюрище
ОУ Двайсти Aприл град Панагюрище
ОУ Двайсти Aприл град Панагюрище
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Основно училище
населено място: Пазарджик - област / Община Панагюрище
Адрес: гр. Панагюрище , ул. Никола Мареков 6
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС СПОНСОРИ КАРТА

ОУ Двайсти Aприл град Панагюрище - Основно училище в град Панагюрище

Основно училище Двайсти Aприл град Пазарджик обучава ученици от 1 до 8 клас. Издателство на училището в Червената книга на Същинска Средна гора.

ОУ Двайсти Aприл град Панагюрище обучава ученици от 1 до 8 клас в една учебна смяна. В учебното заведение са създадени множество клубове, допринасящи за образоването на нашите деца. Възпитаниците ни, редовно участват в състезания и конкурси, и носят радост и гордост на училището. Дело на преподавателка ОУ Двайсти Aприл от Златка Парпулова е изданието Червената книга на Същинска Средна гора.

Основно училище Двайсти април град Панагюрище

Основно училище Двайсти Aприл град Панагюрище е учебно заведение с общинско финансиране. Сградата на учебното заведение е на три етажа, с множество специализирани кабинети и класни стаи, училищна библиотека, 2 физкултурни салона, столова, две компютърни зали, медицински кабинет и фитнес зала с разнообразни уреди. Нашето основно училище, разполага с голям двор с игрища за лека атлетика, волейбол и футбол. Освен това за тържества, семинари, конференции и други мероприятия, разполагаме с актова зала, която е оборудвана с модерна техника. В ОУ Двайсти април има уникални кътове  като: ботаническа градина с голям аквариум и музейна сбирка.

Обучение на ученици от 1-8 клас в ОУ Двайсти Aприл град Панагюрище

ОУ Двайсти Aприл град Панагюрище обучава ученици от 1-8 клас. Учебният процес се осъществява в една учебна смяна и се извършва от висококвалифицирани педагози. Благодарение на ученолюбието на учениците и усилията, полагани от тях, нашето учебно заведение се е прославило на конкурси и състезания в областта на математиката, химията, екологията и литературата.

Клубове е ОУ Двайсти Aприл град Панагюрище

Учебното заведение разполага с няколко клуба, създадени с цел да образоваме децата в допълните областта, различни от тези по учебна програма. Нашите ученици са много любознателни и с удоволствие членуват в клубовете. Част от клубовете са: Ане Франк, Екология и Съхрани Българското. Клуб екология са избрали възпитаниците, които голям и подчертан интерес към природата и нейното опазване. Клуб Съхрани Българското е основан през 2006 г. и в него участват деца с засилен интерес към фолклора на родния край, етнографията и историята.

Състезания и конкурси в ОУ Двайсти Aприл град Панагюрище

Възпитаниците на ОУ 20 Април, ежегодно взимат участия в интересни конкурси и състезания. За учениците от 2 до 4 клас, предлагаме занимания по Лечебна физкултура. Гордост за ръководството, учениците и техните родители са спечелените състезания по: бадминтон, баскетбол, лека атлетика и хандбал. В училището има създадена баскетболна лига, по инициатива на фирма Овергаз.

Червената книга на Същинска Средна гора

В изданието Червената книга на Същинска Средна гора са включени 37 животни и 19 растения. Животните включени в книгата са редки и застрашени, а някой от тях вече са изчезнали. Растенията посочени в изданието са редки видове, застрашени от изчезване и намаляващи. Книгата е дело на ученици от клуб Пътешественици и преподавателката по география Златка Парпулова.

Ентусиазмът на учениците и учители през годините си остава, а традициите на ОУ 20 Сприл се обогатяват, което мотивира стремежа към упорит и неуморен труд в извънкласната и учебната работа.

Ключови думи:
ОУ Двайсти април град Панагюрище, основно училище Двайсти април Панагюрище, основно училище Панагюрище, основно училище област Пазарджик, училище Панагюрище, основно образование Панагюрище, обучение на ученици Панагюрище, обучение от I до VIII клас Панагюрище, учебно заведение Панагюрище, обучение деца Панагюрище, образование Панагюрище, червена книга Панагюрище
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7969 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории