ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Основно училище ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ доктор ПЕТЪР БЕРОН
ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ доктор ПЕТЪР БЕРОН
ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ доктор ПЕТЪР БЕРОН
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Основно училище
населено място: град Пловдив / Център
Адрес: ул. Ген. Д. Николаев №46
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ФИНАНСИРАНЕ КАРТА

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ доктор ПЕТЪР БЕРОН - Основно училище в град Пловдив

ОУ Христо Ботев е основно училище разположено на територията на град Пловдив. В учебното заведение се извършва прием и обучение на ученици от 1 до 8 клас.

Основно образование от ОУ Доктор Петър Берон Пловдив

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ доктор ПЕТЪР БЕРОН - Основно училище в град ПловдивОУ Доктор Петър Берон в град Пловдив предлага обучение на ученици за придобиване на диплома за основно образование. Изборът на учебно заведение, за ученици от 1 до 7 клас е от изключително значение, тъй като тогава в децата се изгражда и създава, дисциплина и навици. В Основното училищео се обучават деца от 1 до 7 клас. За най-малките ученици - първокласници предлагаме разширено обучение по български език, математика и английски език, разширено изучаване на музика.

Материално-техническата база е напълно обновена и създава една пълноценна и приятна обстановка. За възпитаниците на училището сформираме групи  по танци, музика, изобразително изкуство, театрална дейност и различни видове спорт, сред които и хокей на трева.

Прием на ученици от 1 до 7 клас в ОУ Доктор Петър Берон в град Пловдив

ОУ Доктор Петър Берон извършва прием на ученици от 1 до 7 клас. Основното училище се намира в град Пловдив и приема за обучение деца от селото и околността. Целта на преподавателите в учебното заведение е да формират личности със самостоятелно мислене. Една от мисиите на преподавателите в училището е да сформира личности със самостоятелно мислени и отлични умения. За възпитанието и обучението на Вашите деца, разполагаме с преподаватели и педагози с богат и дългогодишен професионален опит.

Обучение ученици от ОУ Доктор Петър Берон Пловдив

В ОУ Доктор Петър Берон в град Пловдив работят мотивирани и квалифицирани преподаватели и педагози, които ще се погрижат за обучението и възпитанието на Вашите деца. Обучението, което предлагаме в ОУ Доктор Петър Берон Пловдив е на много добро ниво. По-голяма част от възпитаниците на училището, след завършване на 7 клас, продължават своето обучение в елитнi гимназии в страната. Основното училище разполага с богата библиотека и спортна площадка. Всички класни стаи и кабинети, са оборудвани с необходимите средства за подпомагане и улесняване на учебния процес.

В училището ни работят висококвалифицирани преподаватели и педагози, логопед и медицинска сестра, а също така за спокоиствието на нашите деца сме подсигурили и целодневна охрана.

Ключови думи:
ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ Д-Р ПЕТЪР БЕРОН, основно учлище град Пловдив център, основни училища Пловдив, прием основно училище Пловдив, обучение ученици Пловдив, подготвителен клас Пловдив, основно образование Пловдив, начален курс обучение ученици Пловдив, целодневно училище Пловдив, целодневна форма обучение Пловдив, OU Doctor Petar Beron Plovdiv
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 10034 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории