ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Машини и Машиностроене Машини, съоръжения за селското стопанство ОРУДИЦА 2000
ОРУДИЦА 2000
ОРУДИЦА 2000
ПРОДУКТИ
>> ФАСОННИ ЧАСТИ
>> ХИДРАВЛИЧНИ ВАЛЯЦИ
>> ПРИКАЧНИ ВАЛЯЦИ
>> Култиватори КНСО
дейност: Машини и Машиностроене / Машини, съоръжения за селското стопанство
населено място: Ямбол - област / Община Елхово
Адрес: гр. Елхово , ул."Ал. Стамболийски" №169 ,
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ОРУДИЦА 2000 - Производство свързващи чугунени елементи водопреносна мрежа, производство селскостопански машини инвентар

ORUDICA 2000, Фирма ОРУДИЦА 2000 е производител на свързващи елементи за водопреносни мрежи и системи за питейно - битово водоснабдяване и напоителни системи, свързващи части от чугун и листова стомана с битумно покритие, хидравличен и прикачен инвентар за селскостопански машини и резервни части за тях. Компанията изпълнява и изделия по поръчка на клиента. Производствената база на дружеството се намира в град Елхово, област Ямбол.

Предприятието се намира в гр. Елхово, ул."Ал.Стамболийски" № 169 и съдържа ЛЕЯРНА - цех "Металообработване" на площ от 7 118 кв.м. През 1969 г. се създава дейността по чугунолеене на фасонни части и арматура за "В и К" в тогава действащия собственик "Пром.комбинат" гр. Елхово. През 1982 г. тогавашния собственик се преименува в "ОРУДИЦА-Местна промишленост". Предприятието претърпява генерален ремонт на сградния фонд и техническото оборудване. Дейността по чугунолеене продължава. През 1999 г. "ОРУДИЦА" ЕООД гр.Елхово става собственост на "ОРУДИЦА-2000"ООД гр.Елхово, съгласно приватизационен договор за покупко-продажба.

След преминаване на собствеността в новоучреденото дружество са наети специалисти по металолеене и металообработване. Моделната екипировка е генерално подновена, което води до повишаване на качеството и производителността. Водопроводната арматура и фасонни части е пълна номенклатура по изискванията на БДС.

"ОРУДИЦА-2000" ООД гр. Елхово е известена и утвърдена на българския пазар, като производител на свързващи елементи за водопреносни мрежи и системи за питейно - битово водоснабдяване и напоителни системи. Фирмата има издаден сертификат за съответсвие №14-НСИСОССП-156 за Свързващи части от чугун и листова стомана с битумно покритие от “БУЛГАРКОНТРОЛА” АД.

От 2003 г .”ОРУДИЦА 2000”ООД произвежда - хидравличен и прикачен инвентар за селскостопански машини и резервни части за тях, които притежават Сертификат за съответствие на продукта с хармонизирани европейски стандарти, издаден от ЦИЗГТРЧ - гр.Русе.

Дружеството е разположено на две производствени площадки с обща площ 20.2 декара и е на входната пътна артерия на града от гр. Ямбол и международния път, свързващ Елхово с контролно-пропусквателния пункт Лесово - Хамзабейли, Турция.

Дружеството изпълнява и изделия по поръчка на клиента. В "ОРУДИЦА 2000"ООД - гр. Елхово е внедрена система за управление на качеството съгласно изискванията на ISO 9001:2000 , издаден Сертификат
№ QS - 5019 HH на "GL"
.

Ключови думи:
ОРУДИЦА 2000, свързващи елементи за водопреносни мрежи Елхово, свързващи части чугун Елхово, листова стомана битумно покритие Елхово, прикачен инвентар селскостопански машини, резервни части селскостопански машини Елхово
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 10063 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории