ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Многопрофилни болници ОРТОПЕДИЧНА БОЛНИЦА ВИТОША
ОРТОПЕДИЧНА БОЛНИЦА ВИТОША
ОРТОПЕДИЧНА БОЛНИЦА ВИТОША
УСЛУГИ
>> ЕНДОПРОТЕЗИРАНЕ
дейност: Медицина и здравеопазване / Многопрофилни болници
населено място: град София / Симеоновско Шосе
Адрес: бул."Симеоновско шосе" №108 Б
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ДЕНОНОЩНО ЛЕЧЕНИЕ КАРТА

ОРТОПЕДИЧНА БОЛНИЦА ВИТОША - Ортопедична помощ и лечение на счупвания град София

ОРТОПЕДИЧНА БОЛНИЦА ВИТОША е специализирана в лечение на счупвания при стари хора(гериатрична ортопедия), ендопротезиране и травматология. Болницата извършва своята дейност от 2001 година по договор със Здравна каса по клинични пътеки. Осигурява най-ниските цени на импланти в страната.

SchupvaniaОРТОПЕДИЧНА БОЛНИЦА ВИТОША
тел. 02/962-22-92      
Болницата е създадена през 2001 год. и работи от 2003 год. със Здравна каса по клинични пътеки.

ЛЕЧЕНИЕ НА СЧУПВАНИЯ ПРИ СТАРИ ХОРА?
ДА, НИЕ ЛЕКУВАМЕ СТАРИ ХОРА!

Ортопедична болница „Витоша“ е специализирана в лечение на счупвания при стари хора, с което е уникална за България. Пациентите над 75-годишна вьзраст са с повишен оперативен риск, изискват специфичен подход, модерна реанимация и скъпоструващо лечение, което ги прави нежелани в повечето други болници. Ние имаме дългогодишен опит в лечението на стари хора и цялата структура на болницата е адаптирана за това.
БЕЗПЛАТНО ЛЕЧЕНИЕ!
Лечението в болница „Витоша“ е напълно безплатно, то се поема от Здравна каса.
НЯМА КОРУПЦИЯ!
За разлика от другите болници тук няма корупция и няма да Ви бъдат искани пари за вашето лечение.
УНИКАЛНО НИСКА ЦЕНА НА ИМПЛАНТИТЕ!
Когато се налага използването на метални импланти (пирони, винтове, плаки) за оперативната фиксация на счупването във всички болници тези импланти се заплащат от пациента (съгласно условията на Здравна каса - НРД '2003 до '2008). Когато се налага да заплатите за вложените при вашата операцията импланти в болница „Витоша“ тяхната цена е до 50% по-евтина в сравнение с всички останали болници благодарение на нашата Социална програма. Ниската цена на имплантите е благодарение на това, че цената се поема частично от болница „Витоша“, защото нашата политика е да помагаме максимално.
СОЦИАЛНА ПРОГРАМА!
Нашата социална програма е насочена към подпомагане на самотни възрастни пациенти и на социално слаби и при такива хора цената на имплантите е символична или напълно безплатна за пациента, като тяхната цена се поема от болница „Витоша“. Такава социална програма няма в нито една друга болница и ние сме горди с това.
СОЦИАЛНА ЗНАЧИМОСТ НА ОБЩОДОСТЪПНОТО ЛЕЧЕНИЕ!
Болният със счупване на бедрената кост трябва незабавно да бъде настанен в болница!!! Чрез нашата политика за снижаване цената на имплантите (те не се заплащат от Здравна каса, а от пациента), ние правим болничната помощ при нас достъпна за всички. Считаме, че е престъпно през 21 век възрастен пациент със счупена бедрена кост да бъде оставен без операция и върнат в къщи на т.н. „домашно лечение“ - масово практикувано от други болници - само защото болният не е в състояние да заплати скъпоструващите импланти, необходими за операцията му.
Ако пациентът със счупване на бедрената кост не бъде опериран и бъде оставен на „домашно лечение“ рискът от смъртен изход за него през следващите 3 месеца е над 50%, освен това качеството на живота на болния е силно влошено - силните болки приковават пациента към леглото, хигиената и тоалета са невъзможни или силно затруднени, често още в началото се появяват декубитални рани по кръста и гърба, много от болните стават жертва на хипостатичната пневмония от залежаване или тромбоемболични усложнения, които често завършват фатално.
За разлика от това, при едно модерно оперативно лечение на счупена бедрена кост, рискът от смъртен изход се намалява на под 8% през първите 3 месеца; още през първата седмица след операцията качеството на живот се доближава до това на здрав човек - липсата на болки позволява раздвижване и намаляват рисковете от усложнения следствие на залежаване, близките на болния не са така плътно ангажирани в неговото обслужване, което от своя страна има голям икономически ефект.

Ние сме най-силни в оперативното лечение на:
ОРТОПЕДИЧНА БОЛНИЦА ВИТОША е специализирана в лечение на счупвания при стари хора(гериатрична ортопедия), ендопротезиране и травматология. Болницата извършва своята дейност от 2001г и от 2003 година по договор със Здравна каса по клинични пътеки. Осигурява най-ниските цени на импланти в страната.
Ние сме най-силни в оперативното лечение на:
- ФРАКТУРИ НА БЕДРЕНА КОСТ ПРИ СТАРИ ХОРА. Най-стария ни пациент е на 102 години.
- ЕНДОПРОТЕЗИРАНЕ НА ТАЗОБЕДРЕНА СТАВА. Ние единствени в България използваме специална оперативна техника за стари хора, разработена в Израел, с пълно възстановяване на тъканите. 
- Колянна става - АРТРОСКОПСКА ХИРУРГИЯ
ПРИ СЧУПВАНЕ НЕЗАБАВНО НИ ПОТЪРСЕТЕ на
тел.: (02) 962-22-92 , болница „Витоша“
Адрес: София, бул „Симеоновско шосе“ №108-Б

БЕЗПЛАТНО ЛЕЧЕНИЕ НА СЧУПВАНИЯ ПРИ СТАРИ ХОРА - тел. 02/962-22-92

Ключови думи:
ORTOPEDICHNA BOLNITSA VITOSHA ,bolnica vitosha, ОРТОПЕДИЧНА БОЛНИЦА ВИТОША, гериатрична ортопедия, ендопротезиране София, травматология София, ФРАКТУРИ БЕДРЕНА КОСТ ПРИ СТАРИ ХОРА, ЕНДОПРОТЕЗИРАНЕ ТАЗОБЕДРЕНА СТАВА, АРТРОСКОПСКА ХИРУРГИЯ, спешен травматизъм, ортопедия София, счупване бедрена кост,счупване шийката,бедрена кост, оперативно лечение счупване
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 23288 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории