ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Медицински центрове ОРТОХЕЛП
ОРТОХЕЛП
ОРТОХЕЛП
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Медицински центрове
населено място: град Шумен / Широк Център
Адрес: бул. Мадара № 40
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ НЗОК КАРТА

ОРТОХЕЛП - Лечение ортопедични заболявания в град Шумен

ОРТОХЕЛП е лечебно заведение в град Шумен, в което се предлага диагностика и лечение на дискова херния, оперативно лечение на ортопедични и травматологични забоялвания.

ОРТОХЕЛП - Лечение ортопедични заболявания в град ШуменОРТОХЕЛП предлага диагностична и лечебна дейност на всички заболявания и травми на опорно-двигателния апарат. ОРТОХЕЛП предлага лечение на дискова болест, оперативно лечение на ортопедични и травматологични забоялвания.

В лечебното заведение се извършва диагностика и лечение на заболявания, засягащи опорно-двигателния апарат и предлага диагностика и лечение на ортопедични заболявания. Голяма чааст от хората, търсят помощ от специалисти по ортопедия и травматолог при: навяхване, травма от спортуване, болки в ставите, счупване на кост.

Медицинският екип от квалифицирани лекари в ОРТОХЕЛП лекуват: вродени малформации на крайниците, аномалии на развитието, възпалителни и дегенеративни състояния и други заболявания.

Лечение на ортопедични и травматологични заболявания от ОРТОХЕЛП Шумен

Ортопед-травматолог доктор Валери Радичев извършва диагностика и лечение на ортопедични заболявания. Голяма част от оропедичните заболявания, подлежат на пълно излекуване, но това зависи до голяма степен и от пациента, освен от специалиста и апаратура, която използва. Целта на доктор Радичев е да предостави персонално внимание и медицинска грижа, които да отговарят на европейските и световни стандарти.

Лечение на дискова херния в ОРТОХЕЛП в град Шумен

В ОРТОХЕЛП се извършва лечение на дискова херния. Това е заболяване, засягащо гръбначния стълб, при което се разкъсва външния фиброзен пръстен на междупрешленните дискове и това позволява на меката централна част да се деформира и да навлезе в гръбначномозъчния канал. Дисковата херния може да се получи на всеки диск в гръбначния стълб, но двете най-чести форми са цервикална (шийна) дискова херния и лумбална (в областта на кръста) дискова херния.

Дисковите хернии обикновено са резултат на износване на дисковете, най-вече при тежък физически труд с често вдигане на тежки предмети. При дисковата херния могат да се притиснат нервните коренчета и да се появят неврологични симптоми, като промени в чувствителността или двигателната дейност.

Ключови думи:
oртопедия травматология Шумен, диагностика ортопедични заболявания Шумен, лечение ортопедични заболявания Шумен, специалист ортопед Шумен, артроскопия Шумен, лечение заболявания ОДА Шумен, ортопедичен кабинет Шумен, ЛЕЧЕНИЕ НА ДИСКОВА БОЛЕСТ ШУМЕН, ОПЕРАТИВНО ЛЕЧЕНИЕ НА ОРТПЕДИЧНИ СТРАДАНИЯ ШУМЕН, ОПЕРАТИВНО ЛЕЧЕНИЕ НА ТРАВМАТОЛОГИЧНИ СТРАДАНИЯ ШУМЕН
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 11315 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории