ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Транспорт и спедиция Транспортни услуги ОЛТРАНС ЛОГИСТИК
ОЛТРАНС ЛОГИСТИК
ОЛТРАНС ЛОГИСТИК
УСЛУГИ
Транспорт на комплектни товари
Транспорт на групажни пратки
Специализиран транспорт
Складиране на товари
дейност: Транспорт и спедиция / Транспортни услуги
населено място: град София / Лозенец
Адрес: ул. Цанко Церковски 6
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПРЕВОЗ КОНТЕЙНЕРИ КАРТА

ОЛТРАНС ЛОГИСТИК - Фирма за транспорт със собствени дрехарки в София

Олтранс Логистик ЕООД се намира в гр. София. Извършва транспорт със собствени фургони, собствени дрехарки, соло автомобили, бордови и хладилни композиции в България, Европа, Балканите, държавите от ОНД и близкия Изток.

Транспорт и спедиция от ОЛТРАНС ЛОГИСТИК София, Лозенец

Фирма Олтранс Логистик ЕООД е с основен предмет на дейност  транспорт  и спедиция.  Дружеството е със седалище в град София. Осигурява транспорт със собствени фургони, собствени дрехарки, соло автомобили, бордови и хладилни композиции в България, Европа, Балканите, държавите от ОНД и близкия Изток.

Олтранс Логистик ЕООД е с дългогодишен опит в областта на транспортните и спедиторски услуги. През годините в които е на пазара, фирмата си е спечелила репутацията на изключително коректен партньор. Доказателство за това са големите и авторитетни клиенти в и извън България. Към настоящия момент фирмата управлява движението на автомобили и товари в цяла Европа, Русия и Балканите.

Олтранс Логистик ЕООД предлага на своите клиенти транспорт с автомобили, полуремаркета с дължина 13,60 м, 21 тона, бордови и хладилни композиции, както и соло автомобили, дрехарки и микробуси. Освен това извършва митническа обработка, складова дейност на конкурентни цени и застраховки.

Олтранс Логистик ЕООД гарантира редовния и сигурен транспорт на Вашите товари.

Транспорт с бордови камиони от ОЛТРАНС ЛОГИСТИК София, Лозенец

Олтранс Логистик ЕООД предлага транспорт на товари с бордови камиони в страната и чужбина. С тях лесно се осъществява превоз на насипни и палетизирани товари. Камионите са лесни за товарене и разтоварване и осигуряват по-голяма сигурност при транспортирането на тежки и обемни пратки.

Може да се използват и за спедицията на стоителни материали, техника, оборудване и други. Бордовите камиони на Олтранс Логистик ЕООД са с товароподемност до 24 тона и дължина на полуремаркетата 13,60 m. Оборудвани са с подвижен борд, което улеснява товаро-разтоварната дейност с палетни вилици и високоповдигачи.

Транспорт с хладилни камиони от ОЛТРАНС ЛОГИСТИК София, Лозенец

Олтранс Логистик ЕООД предлага на своите клиенти транспорт с хладилни камиони. Изпозват се за превозването на товари, изискващи постоянен температурен режим или са бързо развалящи се. Фирмата разполага с хладилни превозни средства с товароподемност до 22 тона, поддържащи температура от -20° С до +20° С, в зависимост от изискванията на съответния товар.

Ключови думи:
ОЛТРАНС ЛОГИСТИК, OLTRANS LOGISTIK, ALLTRANS LOGISTIC, спедиция товари Европа, вътрешен транспорт София, транспортни услуги Европа, международен транспорт малки пратки, сухопътен транспорт София, бързи пратки Европа, хладилен транспорт Европа, групажни превози София, групажни превози София, превоз малки товари София, Спедиция товари Европа, митнически услуги София, складиране товари София, хладилен транспорт София, насипни товари София, хранителни автоцистерни Европа, превоз контейнери цял свят, спедиторски услуги Балкански страни, транспорт на дрехи за от Европа, транспорт на закачалки за Европа, собствени дрехарки София, собствени дрехарки Германия,дрехарки Белгия, дрехарки Холандия, собствен фургон Европа, транспорт бордови камиони Европа, транспорт хладилни камиони Европа, дрехи на закачалки Италия, транспорт с кашони, транспорт с палети, превози за Германия, Превози от Германия, превози за Холандия, превози от Холандия, превози за Белгия, превози от Белгия, превози за Италия, превози от Италия, превози за Австрия, превози от Австрия, групажни пратки София, хладилен транспорт Германия, хладилен транспорт Холандия, хладилен транспорт Белгия, хладилен транспорт Италия, хладилен транспорт Австрия, групажни пратки за от Европа
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 19769 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории