ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Целодневна детска градина ОДЗ Звънче Панагюрище
ОДЗ Звънче Панагюрище
ОДЗ Звънче Панагюрище
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Целодневна детска градина
населено място: Пазарджик - област / Община Панагюрище
Адрес: гр. Панагюрище, ул. Олга Брадестилова 19
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ МАТЕРИАЛНА БАЗА КАРТА

ОДЗ Звънче Панагюрище - Детска ясла и градина в град Панагюрище

ОДЗ Звънче е детска ясла и градина в град Панагюрище. Предлага възпитание и обучение на деца от 1 до 7 годишна възраст в 10 детски групи, от които 3 са яслени.

Детска градина ОДЗ Звънче в град ПанагюрищеОДЗ Звънче Панагюрище - Детска ясла и градина в град Панагюрище

ОДЗ Звънче е детска градина в град Панагюрище. То е първото обединено детско заведение в Пазарджишка област. Отваря врати на 23.05.1983 година. За дългогодишната си история си е спечелило репутацията на една от най-добрите детски градини в града. Капацитетът и е 250 деца, разпределени в 10 групи, като 3 от тях са яслени.

В ОДЗ Звънче работи екип от висококвалифицирани педагози и медицински сестри. Тяхната всеотдайност и грижи за децата дават високи резултати в обучението и възпитанието им. Възпитателите в ОДЗ Звънче, работят спазвайки всички държавни образователни изисквания и учебни програми. Децата придобиват основни познания по български език и литература, математика, изобразително изкуство, музика и физкултура. Освен това се научават да бъдат самостоятелни и да се грижат за личната си хигиена.

Детска ясла в ОДЗ Звънче в град Панагюрище

ОДЗ Звънче в град Панагюрище поддържа и детска ясла. За целта са обособени три групи за деца в яслена възраст. За тях полагат постоянни грижи висококвалифицирани педагози и медицински сестри. В яслените групи на ОДЗ Звънче, децата се обучават на основни хигиенни навици, да разпознават цветове и форми, да броят и всички други дейности предвидени в държавните учебни програми.

Обучение и възпитание на деца от ОДЗ Звънче в град Панагюрище

В ОДЗ Звънче град Панагюрище се извършва обучение и възпитание на деца от 1 до 7 годишна възраст. С цел постигане на максимални резултати в процеса са включени и родителите. По този начин те не остават изолирани от процеса и поддържат контакта със своите деца.

ОДЗ Звънче традиционно организира базари, изложби и тържества за Коледа, Великден и други големи празници. Мероприятията допринасят за духовното израстване на децата, стимулират тяхната креативност, създават положителни преживявания и емоции.

Екипът от висококвалифицирани педагози и възпитатели прилагат достъпни техники и интерактивни методи на обучение. Освен това в детското заведение са създадени условия за повишаване на детската активност, с цел борба с наднорменото тегло.

Ключови думи:
ОДЗ Звънче Панагюрище, обединено детско заведение Панагюрище, детска градина Панагюрище, детска ясла Панагюрище, възпитание деца Панагюрище, обучение деца Панагюрище, обучение деца 7 години Панагюрище, детско заведение Панагюрище, odz zvanche
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7487 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории