ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Целодневна детска градина ОДЗ Пролет Койнаре
ОДЗ Пролет Койнаре
ОДЗ Пролет Койнаре
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Целодневна детска градина
населено място: Плевен - област / Община Червен Бряг
Адрес: гр.Койнаре, ул. Гоце Делчев 3
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ДНЕВЕН РЕЖИМ КАРТА

ОДЗ Пролет Койнаре - Целодневна детска градина и ясла в Койнаре

ОДЗ Пролет е целодневна детска градина и ясла в Койнаре. Детското заведение обучава и възпитава деца от 3 до 6 години. Приемът на деца е целогодишен.

ОДЗ Пролет - Целодневна детска градина и ясла в Койнаре

ОДЗ Пролет е целодневна детска градина и ясла в град Койнаре, област Плевен. Обучението на децата в детското заведение се осъществява по програма, одобрена от Министерство на образованието и науката. Детската градина и ясла в град Койнаре, разполага с просторни и светли стаи за обучение и игри, обезопасен двор, детска площадка, спалня и кухня. ОДЗ Пролет обучава и възпитава своите деца в приятна и уютна обстановка. В детската градина се залага на  личностното развитие на децата, както и на техните първи стъпки натрупването на знания и умения.ОДЗ Пролет Койнаре - Целодневна детска градина и ясла в Койнаре

Обучение на деца от 3 до 6 години от ОДЗ Пролет град Койнаре

ОДЗ Пролет предлага обучение и възпитание на деца от 3 до 6 години в модерна материална база. За децата се грижи квалифициран персонал с богат опит: педагози, педиатри  и логопед. Дневният режим за всяка група включва: гимнастика, закуска, непланирани ситуации, игри на открито, обяд, сън,занимания по програма от МОН и следобедна закуска. Менюто, предлагано в ОДЗ Пролет град Койнаре е изготвено по детски рецептурник.

Прием на деца в ОДЗ Пролет град Койнаре

ОДЗ Пролет град Койнаре целогодишно приема деца. Разполагаме с яслена група и подготвителни групи до 6 годишна възраст. Необходимите документи при кандидатстване в детското заведение са: заявление за постъпване, акт за раждане, медицински документи и протокол от МОМН. Горепосочените документи се приемат единствено от ЗАС или Директор на ОДЗ Пролет, като медицинските се приемат от медицинската сестра.

Нашата мисия е да изградим и усъвършенстваме децата. Една от целите на педагозите в детското заведение е да развие децата като индивиди, имащи собствени интереси и виждания. Работейки отговорно към децата, ние ги водим по пътя на познанието и радостта.

Ключови думи:
ОДЗ Пролет , ОДЗ Пролет Койнаре, целодневна детска градина Койнаре, детска градина Койнаре, детска ясла Койнаре, целодневна детска ясла Койнаре, прием деца ясла Койнаре, прием деца детска градина Койнаре, обучение деца град Койнаре, прием документи ОДЗ Пролет Койнаре, екип ОДЗ Пролет Койнаре, дневен режим ОДЗ Пролет, ODZ Prolet Kojnare
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 5894 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории